Ingenjör / Teknisk Handläggare till Ellevio!

Ingenjör / Teknisk Handläggare till Ellevio!

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 490 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i nära 960 000 hem och företag och för samhället i stort. Nu söker vi dig som kan förstärka Ellevios AMM-projekt. AMM (Advanced Meter Management)-projektet sträcker sig flera år framåt i tiden och syftar till att rusta upp el-infrastrukturen och framtidssäkra elnätet. Vill du vara en del av detta projekt och möjliggöra energiomställning för det svenska energisystemet? Då är detta tjänsten för dig!

Din roll

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Clevry och arbetar som konsult hos Ellevio. Du kommer inledningsvis erbjudas ett 12 månaders konsultuppdrag med möjlighet till förlängning eller anställning av Ellevio.

I rollen som Teknisk Handläggare ingår du i AMM-projektets team Rollout Support Office. Kortfattat innebär rollen att supportera och administrera utrullningsarbetet av nya elmätare genom att administrera fältrapporter rörande avvikelser och kvalitetskontroll samt supportera de i fält.

Exempel av arbetsuppgifter:
 • Handläggning av ärenden kopplade till projektets mätarbyten
 • Projektrelaterade förbättringsarbeten
 • Granska återrapporterade teknisk och processrelaterade avvikelser från de mätarbyten som Ellevios partnerföretag utför
 • Sammanställning, analys samt presentation av stora mängder data kopplat till utrullningen
 • Övriga projektrelaterade uppgifter
  Kontor: Karlaplan, en del arbete kan utföras på distans

  Arbetstid: 8-17

  Start: omgående
   Din profil

   Denna roll kommer kräva stort engagemang och stark teknisk kompetens av dig som person. Vi ser att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom energi/el eller liknande, alternativt har likvärdig relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser även gärna att du arbetat projektbaserat eller med tekniska frågor/utredningar tidigare. Det är meriterande ifall du på något sätt arbetat med kundkontakt tidigare och har förståelse för kundkommunikation och relationsskapande.

   I tillägg har du har god system- och administrationsvana. Du har även goda kunskaper inom Microsoft Excel och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Power Bi. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

   Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

   Om Clevry

   I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

   Rekryteringsprocessen
   Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

   Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

   Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
   Mer info
   Område Stockholms stad
   Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (41 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   CLEVRY

   Lindhagensgatan 74
   112 18 Stockholm
   08-612 04 90