IT support till DinBil!

IT support till DinBil!

Om företaget:

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna.

Din roll:

I din roll som IT Support kommer du att ansvara för att ta emot inkommande samtal över telefon och handläggning av ärenden i systemet. Du kommer att vara delaktig i att installera datorer och utskickning av datorer och telefoner. Du kommer även att ansvara för att beställa olika hårdvaror och allmän IT support som kan uppkomma på anläggningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Telefonsupport
  • Ärendehantering i systemet
  • Installation av datorer
  • Utskick av datorer och telefoner
  • Beställningar av hårdvara
  • Allmän IT support
Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Arbetstider: Varannan vecka 07:00-16:00, varannan vecka 08:00-17:00

Omfattning: Heltid

Detta är ett konsultuppdrag då du kommer att vara anställd hos oss på Clevry i 6 månader då vi ansvarar för provanställningen. Om allt går bra under provanställningen kommer du därefter bli direkt anställd till DinBil.

Din profil:

Vi söker dig som innehar en gymnasial utbildning. Sedan tidigare ser vi gärna att du har arbetat i en administrativ eller kundservice relaterad roll. Det är viktigt för rollen att du innehar en god systemvana och ett intresse för teknik. Det är meriterande för rollen om du har arbetat i SAMS eller Automaster. Som person ser vi gärna att du är självgående, initiativtagande och framåt. Det är viktigt för rollen att du hela tiden vill utvecklas och inte rädd för att göra fel. Krav för rollen är att du innehar B-körkort och framför dig i svenska språket i flytande form i tal och skrift och innehar goda kunskaper inom engelska språket.

Rekryteringsprocessen:

I denna rekryteringsprocess samarbetar DinBil med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 8. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sophia Borelius
Telefon 070 417 92 81
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 jan 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90