IT Projektledare till Coor i Stockholm

IT Projektledare till Coor i Stockholm

Om företaget

Coor är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt.

Har du läst en eftergymnasial utbildning inom IT/ekonomi och vill arbeta nära verksamheten? Är du intresserad av verksamhetsutveckling och samverkan inom bolaget? Då kan det här vara den perfekta rollen för dig!

Din roll

Rollen är en tillsvidareanställning hos Coor där Clevry är ansvariga för rekryteringsprocessen. Du kommer i rollen som IT Projektledare att tillhöra Group IT inom Coor och arbeta i ett team på 6 personer som stöttar upp verksamheten i olika projekt. Teamet arbetar prestigelöst och tycker att det är viktigt att man kan bolla utmaningar med varandra för att komma framåt.

I rollen som IT Projektledare så kommer du att vara drivande och för olika projekt kopplat till Coors verksamhet. Beroende på projekt så är man antingen delprojektledare och ansvarar för IT-biten eller så kliver man in i rollen IT-projektledare.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Vara bron mellan sälj och verksamheten efter/under pågående upphandlingar
  • Projektleda olika projekt kopplat till Coors verksamhet, projekten är vanligtvis mellan 3-6 månader långa
  • Vara delaktig i verksamhetsutveckling
  • Vara med under hela projektets process, vilket innebär att du är med redan i kalkylfasen för att sedan följa projektet fram till implementering
  Din profil

  Vi söker dig som:
  • Eftergymnasial utbildning från universitet/högskola inom IT, exempelvis systemvetenskap, datavetenskap eller liknande. Det kan även vara aktuellt om du har läst ekonomi och har relevant erfarenhet med dig
  • Är flytande i engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska
  • Du har ett stort intresse för rollen som IT Projektledare och överlag ett intresse för teknik och IT-relaterade frågor
  • Har minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  Det är meriterande om du:
  • Är van att arbeta i Microsofts miljöer
  • Har systemintegrationserfarenhet
  • Har erfarenhet av förändringsledning
  Vidare är du som person driven och tar ett stort eget ansvar för ditt arbete. Du är kommunikativ och orädd i den mening att du vågar ta dialogen med exempelvis styrgruppen för ett projekt. Du är analytisk både när det kommer till den tekniska biten i projekten men även den biten som är kopplad till gruppen som ska utföra projektet. Du är initiativtagande och har en god problemlösningsförmåga.

  Varför arbeta på Coor

  Hos Coor och i det här teamet så får du vara en del av ett kompetent team som driver utveckling och projekt internt. Din närmaste chef är närvarande när det behövs men vill att du ska ta mycket egna initiativ och våga komma med förslag. Utöver det så erbjuder Coor goda förmåner till sina anställda kopplat till semester, friskvårdsbidrag och ATK.

  Rekryteringsprocessen

  I denna rekryteringsprocess samarbetar Coor med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Julia Revland på telefonnummer +46 730 57 48 85 eller julia.revland@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Julia Revland
  Telefon 0730574885
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Data & IT, Projektledare
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 19 nov 2022 (51 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90