IT Business Analyst till Coor i Stockholm

IT Business Analyst till Coor i Stockholm

Om företaget

Coor är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt.

Har du läst en eftergymnasial utbildning inom IT/ekonomi och vill arbeta i verksamhetsnära projekt? Är du intresserad av behovstolkning och verksamhetsutredning inom vårt bolaget? Då kan det här vara den perfekta rollen för dig!

Din roll

Rollen är en tillsvidareanställning hos Coor där Clevry är ansvariga för rekryteringsprocessen. Du kommer i rollen som IT Business Analyst att tillhöra Group IT inom Coor och arbeta i ett team på 6 personer som stöttar upp verksamheten i olika projekt. Teamet arbetar prestigelöst och tycker att det är viktigt att man kan bolla utmaningar med varandra för att komma framåt.

I rollen som IT Business Analyst blir du bryggan mellan verksamhetens behov och tekniklösningarna. Du kommer att ansvara för att samla in och analysera verksamhetens behov och omsätta behoven i krav på IT-tjänster/IT-lösningar. Vidare kommer du att arbeta som länken mellan IT-avdelningen och projektledare och underlätta kommunikationen med medarbetare för att förstå prioriteringar och behov i detalj.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Vara länken mellan IT och övriga verksamheten
  • Samla in och översätta affärsbehov till kravspecifikation för IT-tjänster och IT-lösningar, med hänsyn till både funktionella och icke-funktionella krav
  • Delta i olika projekt och ha kontakt med bland annat kravställare, testare, projektledare m.fl.
  • Underlätta diskussioner med berörda parter för att förstå prioriteringar och behov i detalj
  • Ansvara för att skapa user stories/processbeskrivningar
  • Samla in och analysera affärsbehov och omsätta det i affärskrav
  • Stödja testaktiviteter för att säkerställa att affärsbehov tillgodoses
  Din profil

  Vi söker dig som:
  • Eftergymnasial utbildning från universitet/högskola inom IT, exempelvis systemvetenskap, datavetenskap eller liknande. Det kan även vara aktuellt om du har läst ekonomi och har relevant erfarenhet med dig
  • Är flytande i engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska
  • Du har ett stort intresse för rollen som IT Business Analyst och IT-affärsanalys
  • Har någon arbetslivserfarenhet sedan tidigare, exempelvis från kundtjänst eller andra serviceroller
  Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet från en liknande verksamhet eller IT-relaterad tjänst
  • Har grundläggande erfarenhet av testande inom IT (kanske från din utbildning)
  • Har erfarenhet av ritningsprocesskartor/systemkartor
  Vidare är du som person kommunikativ och gillar det sociala samspelet på en arbetsplats. Du är lyhörd och tillmötesgående, du har ett optimistiskt synsätt och gillar att arbeta självständigt. Du har starka analytiska färdigheter, du är bra på att söka efter information och du är inte rädd för att ställa frågor. Vidare har du förmåga att visualisera behov och förklara en fråga för olika intressenter.

  Varför arbeta på Coor

  Hos Coor och i det här teamet så får du vara en del av ett kompetent team som driver utveckling och projekt internt. Din närmaste chef är närvarande när det behövs men vill att du ska ta mycket egna initiativ och våga komma med förslag. Utöver det så erbjuder Coor goda förmåner till sina anställda kopplat till semester, friskvårdsbidrag och ATK.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Coor med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Julia Revland på telefonnummer +46 730 57 48 85 eller julia.revland@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Julia Revland
  Telefon 0730574885
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Data & IT, Projektledare
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 19 nov 2022 (50 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90