Grafisk Designer

Grafisk Designer

Byggvaruhuset K-Rauta söker just nu en erfaren och kreativ person som är duktig på färg och form men även rörligt material som vill vara med på deras resa. K-Rauta erbjuder gedigna produkter och tjänster inom badrum, trädgård, verktyg, bygg och inredning. Med 16 varhus och cirka 900 medarbetare vill de nu utöka sitt produktionsteam med en formstark grafisk designer. Är du en kreativ själ som har ett noggrant och effektivt arbetssätt? Då är detta den rätta tjänsten för dig! Välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Din roll

I rollen som grafisk designer kommer du ingå i produktionsteamet som i uppdrag av övriga funktioner arbetar med att producera material både i rörligt, bild och i textform. Rollen kommer innebära både samarbete i teamet och självständigt arbete mot uppsatta deadlines där du tar ägandeskap över dina uppdrag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Producera material till kampanjer i Photoshop och InDesign
  • Skapa och skriva guider, native-annonser samt intervjuartiklar
  • Hantera bilder, redigera och vid behov fotografera
  • Skapa och redigera rörligt material (GIFar, bildspel samt redigering av film) till sociala kanaler som exempelvis Instagram, Facebook och Youtube
Start: Augusti 2022

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid, kontorstider

Anställningsform: Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning eller överrekrytering direkt till K-Rauta

Din profil

För att bli framgångsrik i denna roll ser vi gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare där du är van att arbeta med produktion av både print, digitalt och rörligt material. Du är bekväm i dem grafiska programmen där du producerat material i PhotoShop samt InDesign. Du har även en journalistisk ådra där du gillar att skapa såväl skriftligt material som bild och rörligt (exempelvis film, GIFar och bildspel). Du har erfarenhet av att forma hela kampanjer och har en förståelse hur man skapar sammanhållande kampanjbudskap för alla kanaler, samt sociala medier där du har en känsla för hur man skapar material anpassat för dessa kanaler. Det är meriterande om du tidigare har arbetat på en inhouse-, reklam- eller liknande byrå.

Vi lägger stor vikt i vem du är som person där vi ser att du alltid strävar efter att utvecklas, ge den bästa servicen samt är en prestigelös teamspelare som är mån över gruppens resultat. Du trivs att arbeta både i team och självständigt där du har en förståelse för hur du behöver lägga upp ditt arbete för att leverera rätt material i rätt tid. Du är duktig på att ta egna initiativ och har ett lösningsfokus. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och tar ägandeskap och driver dina projekt framåt.

Våra önskemål till dig:
  • Eftergymnasial utbildning inom grafisk design, marknadsföring eller motsvarande
  • Minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete
  • Goda kunskaper Adobe Creative Cloud samt i Copy
  • Goda kunskaper i svenska samt engelska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från kommersiell verksamhet och arbetat på en inhouse-byrå tidigare
Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på emelie.larsson@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90