Customer Support Specialist

Customer Support Specialist

Om företaget

Arval AB är ett internationellt och spännande företag inom bil- och leasingbranschen som erbjuder företag operationell fullserviceleasing. Vår ägare är en av världens största banker BNP Paribas.

På Arval globalt är vi 7 200 anställda och vi finns i stort sett över hela världen. Vårat Sverigekontor är beläget i Danderyd med bra kommunikationer nära Mörby centrum. Vi är 57 personer och vi sitter i fina nyrenoverade lokaler med restaurang och gym i huset. Vi är ett litet bolag men med stora muskler.

Din roll

I rollen som Customer Support Specialist hos Arval kommer du du att tillhöra ett nyuppstartad team där du tillsammans med fem andra drivna medarbetare levererar bästa tänkbara service och support till Arvals kunder (dvs de som leasar Arvals fordon). Du kommer även samarbeta med övriga avdelningar på Arval.

Arvals kunder hör dagligen av sig till Arval med olika frågor kopplat till sina leasade fordon. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer därför innebära att ta emot dessa ärenden, främst via telefon och mejl. Vanligt förekommande ärenden är ex skadeanmälan, service- och underhåll, rapportering och klagomålshantering . Utöver daglig kontakt med Arvals förare arbetar du med flertalet olika processer men den gemensamma nämnaren är att att supportera förarna. När du börjar din anställning på Arval kommer du att få en ordentlig upplärning som förbereder dig på ett bra sätt inför ditt nya jobb.

Anställning: Tillsvidareanställning som inleds med en 6 månaders provanställning hos Arval.

Omfattning: Heltid

Start: Augusti 2022. OBS Vi tillämpar ett löpande urval och har som ambition att få klart processen i slutet av juni.

Plats: Stockholm, Danderyd

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom något av områdena ekonomi/ finansiering/ marknad. Vi ser det som meriternade ifall du har erfarenhet av att ha jobbat i en supporterande/rådgivande roll på en bank- eller försäkringsbolag. Du är van att använda telefonen som arbetsverktyg.

Som person är du en god lyssnare och utrycker dig väl i tal och skrift. Du har en tydlig ådra för administration och ett driv för ordning och reda. Du ser även dig själv som en lagspelare som arbetar för att teamet når gemensamt uppsatta mål. Det är meriterande ifall du har ett intresse för fordon och finansiering.

Vad erbjuder Arval?

Att börja arbeta hos Arval innebär en ypperlig chans till en karriär inom ett internationellt bolag där du blir en i laget där ni tillsammans skapar företagets framgångar. För den som vill fortsätta sin karriär inom bolaget så bygger du i denna roll en mycket bra grund för ditt nästa steg. Det finns flertalet olika arbetsroller och karriärvägar för den som visar framfötterna.

Om det är viktigt för dig med en öppen, varm och välkomnade förtegskultur är Arval den rätta arbetsplatsen för dig. Arval är ett bolag i tillväxt med tydliga visioner och med ett målinriktat och utvecklingsinriktat fokus. Det är stundtals ett högt tempo vilket innebär att du behöver trivas i denna typ av fartfyllda arbetsmiljö.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Anna Almén
Telefon 0700984170
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90