Buyer till Stadium Outlet!

Buyer till Stadium Outlet!

Om företaget:

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Några av Stadiums grundstenar är energi, mod och laganda vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt Stadium framåt i sin tillväxtresa. Stadium vill dock alltid framåt och stannar inte här, för genom innovation och enkelhet fortsätter de att utveckla nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden.

Vill du bli en del av Stadium? Se då till att join the movement.

Klicka på länken här för att på 15 min få en inblick i hur det är att jobba på Stadium:

https://open.spotify.com/episode/32JVkwMQDd0JqlNopwJKhH?si=7bd87e607bc845cc

Din roll:

I din roll som Buyer kommer du att ansvara för att jobba med hela kedjan under inköpsprocessen. Du kommer att få vara delaktig i produktutvecklingsfasen och komma med dina egna tankar kring exempelvis materialval till att hitta och förhandla kring leverantörer i framförallt Asien. Du kommer att vara ansvarig för budget och marginalutveckling inom sortimentsområdet, detta innefattar både egenproducerade och externa varumärken. I rollen kommer du att få vara delaktig i beslut kring sortiment, produkter, volymer och prissättningar. Du har fullt ansvar till sista steget i kedjan och därefter lämnar du över ansvaret. Du kommer att rapportera till Buying Manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för hela inköpsprocessen
  • Ansvara och ta beslut kring materialval och förhandling med leverantörer
  • Ansvara för budget och marginalutveckling
  • Ta beslut kring sortiment, volymer, produkter och prissättningar
Omfattning: Heltid

Placering: Solna, Stockholm

Arbetstider: Kontorstider 08:00-17:00 med möjlighet till flextid.

Detta är en direktrekrytering till Stadium vilket innebär att vi på Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer att bli direktanställd till Stadium med 6 månaders provanställning.

Din profil:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom inköp. Ett krav för rollen är att du har arbetslivserfarenhet 3-5 år sedan tidigare från inköpsarbete i en organisation med egen produktion/ egna varumärken. Det är meriterande för rollen om du besitter erfarenhet av inköp från kläder eller sportutrustning. Det är även meriterande för rollen om du arbetat i PLM-system. Ett krav för rollen är att du är van att arbeta i MS Office- paketet och framför dig flytande i det svenska och engelska språket. Som person ser vi gärna att du är positiv, en teamplayer, drivande och har skinn på näsan. Du kommer ha mycket frihet under ansvar så det är viktigt med att du som person kan fatta beslut.

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen:

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sophia Borelius
Telefon 070 417 92 81
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90