Assistent (VDR) till ledande advokatbyrå!

Assistent (VDR) till ledande advokatbyrå!

Vår kund är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en VDR-assistent som värdesätter teamkänsla och en arbetsplats som präglas av professionalism och innovation i samtliga led. Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att arbeta tätt ihop med byråns VDR-specialister samtidigt som du äger dina egna projekt och ansvarar för egna virtuella datarum med tillhörande digital dokumenthantering. Rollen kommer, i och med de stora mängder data och information som hanteras, ställa höga krav på struktureringsförmåga och detaljorientering såväl som flexibilitet och förmåga att prioritera. Inför varje nytt projekt sätts ett projektteam bestående av flera olika nyckelkompetenser samman. Detta ger många olika kontaktytor internt såväl som externt, vilket kommer ställa höga krav på din förmåga att samarbeta och din känsla för service.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd 10.30-19.00. Detta är en direktrekrytering till kunden på inledningsvis 1 år.

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare, gärna i en assisterande roll. Du har goda kunskaper i Excel och god vana av att arbeta molnbaserat med den senaste tekniken, samt uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska. Ifall du i tillägg genomfört eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller kommunikation är detta meriterande.

Det är dock dina personliga egenskaper som är viktigast för ett framgångsrikt arbete i rollen. Du är strukturerad, levererar med hög kvalitet och arbetar servicefokuserat med kundens behov i första rummet.

För att trivas hos vår kund ser vi att du värdesätter professionalitet och engagemang på arbetsplatsen. Du kommer att vara en del av ett sammansvetsat team som ger allt för varandra när det krävs, men som också värdesätter att ha kul under tiden och firar framgångarna när målen är uppnådda.

Vi ser fram emot din ansökan! I denna rekryteringsprocess kommer vi för kundens räkning även att kräva ett utdrag ur belastningsregistret.

Om Clevry
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90