Anslutningsingenjör

Anslutningsingenjör

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med cirka 600 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Ellevios värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt de gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör de energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar de förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. De förbättrar därigenom livskvaliteten i över 940 000 hem och företag och för samhället i stort. Just nu söker vi fem anslutningsingenjörer till anslutningsteamet med start augusti/september. Välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll

Ellevio erbjuder ett ansvarsfullt arbete med intressanta och varierande arbetsuppgifter som spänner över ett brett område. Som anslutningsingenjör får du en god förståelse för elnätets uppbyggnad, utvecklar din kommunikativa förmåga genom dialog med bland annat kunder och elinstallatörer.

Som anslutningsingenjör kommer du ingå i anslutningsteamet, ett gäng med härlig stämning, högt i tak och där det alltid finns en kollega nära till hands att ta hjälp av. Här kommer du att behandla inkomna ärenden från början till slut eller delar av en process. Du blir lite av "spindeln i nätet" då arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt med kunder, elinstallatörer, entreprenörer och interna projektledare. Ifall elnätsbranschen lockar är detta en perfekt roll för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ta fram pris och skicka offert till kund
  • Tekniskt dimensionera anslutningar samt beställa fältutförande från våra externa fältentreprenörer
  • Följa upp slutfört arbete med avseende på kostnader samt ansvara för dokumentation
Start: augusti/ september 2022.

Omfattning: Heltid, kontorstider.

Placering: Stockholm, Valhallavägen (möjligheter att delvis arbeta hemifrån).

Anställningsform: Tjänsterna är 8 månader konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Clevry och arbetar som konsult hos Ellevio.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad (YH/KY/högskoleingenjör) inom elkraft eller motsvarande och som har minst ett års relevant arbetslivserfarenhet alternativt är nyexaminerad. Du har erfarenhet från elnätsbranschen och vi ser gärna att du arbetat med anslutningsärenden, nätplanering eller i fält tidigare. Du behärskar även svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du analytiskt lagd och har ett tekniskt intresse. Du trivs i en miljö med högt tempo och med kunden i fokus. Då rollen innebär mycket kontakter såväl internt som externt förutsätter vi att du är kommunikativ och att samarbete är naturligt för dig. Du tar stort ansvar för ditt arbete där ordning och reda är viktigt för dig. Ellevio lägger stor vikt vid jämställdhet och mångfald, i denna rekrytering ser vi därför gärna kvinnliga sökanden.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 739 83 76 22. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90