Agil testare till SoftOne

Agil testare till SoftOne

Om företaget

SoftOne är ett företag som är specialiserat på affärs- och HR-system i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Bland kunderna finns även redovisningsbyråer, industri och tjänsteproducerande företag. SoftOne ligger i teknisk framkant med sin moduluppbyggda molnbaserade SaaS lösning, vilket ger möjlighet till helhetslösningar eller att använda separata moduler. SoftOne utvecklar och säljer lösningarna helt i egen regi samt stöttar kunder i hela affärsprocessen från implementering till support, konsulttjänster och outsourcing av lönefunktioner. SoftOnes 2 000 uppdragsgivare har i snitt varit kund hos dem i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne har 60 medarbetare och söker nu en agil testare som vill bli en del av deras team i Sverige.

Din roll

I rollen som agil testare kommer din främsta arbetsuppgift vara att arbeta med olika testfall i ett agilt utvecklingsteam. Fokus kommer att ligga på att se till att utvecklad funktionalitet överensstämmer med kravspecifikationer, att den fungerar väl med befintlig funktionalitet samt håller förväntat kvalitet. I detta ingår även att arbeta med att automatisera testfallen. Du kommer att vara en del av en platt organisation med snabba beslutsvägar, där du kommer att arbeta tätt med tillsammans med dina kollegor inom utvecklingsorganisationen. Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd på SoftOne. Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm. SoftOne arbetar utefter flexibla kontorstider med möjlighet till hemarbete. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Skriva testfall utifrån user stories
  • Automatisera testfall
Din profil

Vi söker dig som har en högre utbildning inom informatik eller ingenjör. Du behärskar svenska samt engelska i tal och skrift. Meriterande är kunskap inom API-testning, automatiserad UI-testning, Selenium samt SQL. Som person är det viktigt att du har öga för detaljer, är ordningsam samt lyhörd.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 704557740 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90