Account Manager Clevry Stockholm

Account Manager Clevry Stockholm

"På Clevry har du alla möjligheter! Det är du själv som väljer vart din resa kan sluta, det finns alla verktyg på plats för att ta dig framåt och uppnå dina mål. Det roligaste med mitt jobb är att det består av att bygga härliga relationer med mina kunder! Genom att lära känna och förstå företag så kan jag hjälpa de på bästa sätt. Jag skapar även möjligheten för fler, att precis som jag, hitta rätt arbetsplats!"

Så här beskriver Rebecca, som är en del av vårt fantastiska försäljningsteam, rollen som Account Manager! Hennes insats och hårda arbete har på kort tid resulterat i flertalet säljrekord och idag ansvarar Rebecca för en av våra största kunder.

Om Clevry

Clevry är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag. Vi är verksamma inom flertalet affärsområden och kan tillgodose behovet av såväl nyexaminerade talanger som seniora. Det som gör oss speciella är vårt fokus på soft skills-tester som ett verktyg att matcha kandidater och arbetsgivare på ett effektivt sätt. Genom att identifiera motivationsfaktorer och drivkrafter kan vi hitta de bästa kandidaterna, förkorta rekryterings- och onboardingtiden och se till att både medarbetare och uppdragsgivare blir nöjda.


Rollen och dina arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager hos oss hjälper du nya som befintliga kunder att identifiera och lösa deras behov av personal. Ditt mål är att bygga upp en kundportfölj och inledningsvis lägger du stort fokus på prospektering, mötesbokning och personliga kundmöten. Genom att lära känna dina kunder utvecklar du kvalitativa och långsiktiga samarbeten.

Du kommer att få en djup förståelse av både rekryteringsbranschen och de branscher våra kunder verkar i. Vidare ansvarar du för avtalsförhandlingar, uppföljning av kundsamarbeten och att vidareutveckla affären. Arbetet som Account Manager hos oss är flexibelt och det är du själv som driver ditt arbete framåt och planerar hur din arbetsdag ser ut. Rollen kräver att du tar stort eget ansvar men bakom dig står ett team av engagerade kollegor som stöttar dig.

Teamet inom Sales Development bistår dig i att prospektera och boka möten - något som de är riktigt vassa på. Du kommer även att arbeta nära våra Consultant Managers som är experter i att hitta rätt kandidater till dina kunduppdrag. Tillsammans hjälper ni stora och små organisationer att växa genom att matcha kundernas behov med våra tjänster.

När du kliver in som ny Account Manager är Rebeccas bästa tips att:

"Våga utmana dig själv med mål och visioner - sen bestämmer du dig för att varje dag ta steg som leder dig närmare slutmålet!"

Din profil

Du stormtrivs med att ta kontakt med människor och att skapa nya relationer. Att identifiera affärer och vilja hitta den bästa möjliga lösning för våra kunder är ditt fokus! Vi ser att du är kommunikativ, ihärdig och resultatorienterad. Du är orädd och utmanar ständigt dig själv för att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och drivkrafter. Utöver det ser vi att du har:
  • Minst två års arbetslivserfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.
Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom B2B, ekonomi eller marknadsföring samt tidigare erfarenhet från försäljning och kundkontakt.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du kommer bli uppskattad för ditt arbete, dina idéer och din härliga energi! Jobba remote, lägg upp dina dagar utifrån vad som passar dig bäst. Vill du jobba hemifrån eller träna mitt på dagen, kör hårt! Vi tror på work life balance så att du får de bästa förutsättningarna till ett sund livsstil, med framgång både i jobbet och privat! Under resans gång kommer du att stöta på nya utmaningar, många skratt och massor av energi!

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning om 6 månader

Lön: Fast + rörlig provisionsdel utan tak

Placering: Stockholm

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Kontaktperson Linnea Tylenius
Telefon 070-767 31 65
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 sept 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90