Driven Financial Controller till Clear Channel

Driven Financial Controller till Clear Channel

Vill du arbeta i ett internationellt mediebolag som befinner sig i en stark tillväxtfas? Har du bra kunskaper inom redovisning och analys? Clear Channel står inför nya utmaningar och du kommer att erbjudas en varierande roll som Financial Controller. Hos oss är vinnarkultur och laganda mycket viktigt och vårt dagliga arbete präglas av tillväxt, förändring, digitalisering och innovation. Är detta något du vill vara en del av? Då kanske du är den vi söker till en viktig position på en av Sveriges ledande mediebolag.

Rollen
Du kommer att arbeta i en bred och omväxlande roll inom bokslut, prognos/budget, rapportering, intern kontroll och analys. Du ingår i det skandinaviska Finance teamet som består av 17 personer. Avdelningen är uppdelad i tre team: Finance Control & Reporting, Finance Operations och Financial Planning & Analysis. Du kommer ingå i teamet Finance Control & Reporting tillsammans med tre Finance Controllers. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara inom Clear Channels svenska verksamhet men det finns möjlighet att ha ett övergripande skandinaviskt ansvar för någon av processerna inom Financial Control.

Tjänsten är placerad i kreativa lokaler mitt på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Intern och extern rapportering
  • Månads-, kvartals-, och årsbokslut samt årsredovisning
  • Prognos och budget
  • Cash-flow prognoser
  • Konsolidering och rapportering i enlighet med US GAAP samt kontakt med revisorer
  • Intern kontroll
  • Utveckla och effektivisera rutiner och processer
Din profil
Du är Civilekonom med 3-5 års arbetslivserfarenhet från antingen en roll som revisor alternativt Financial Controller. Viktigt är dock att du har arbetat i en internationell miljö, alternativt granskat internationella bolag. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift samt goda Excel-kunskaper.

Du som person
Clear Channel lägger stor vikt vid din personlighet! Då du kommer arbeta i en högpresterande organisation ser vi att du är en person med ett starkt driv och energi. Då Clear Channel verkar i en dynamisk miljö söker vi dig som är en nyfiken och utvecklingsorienterad person som gärna bidrar till förbättringar och att hitta nya lösningar. Som person är du strukturerad, flitig och har en förmåga att självständigt driva ditt egna arbete framåt. Kvalitet är centralt för dig och du har ett öga för att se detaljer men samtidigt också ha ett helhetsperspektiv.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Clear Channel med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Joakim Minneskjöld på Prodiem, tfn 073-073 18 66 eller Caroline Björk på Prodiem, tfn 073-303 34 66.

Välkommen med din ansökan!

Om Clear Channel
Clear Channel Skandinavien är ett ledande medieföretag som har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. Vi är även en del av Clear Channel Outdoor och finns representerade i 31 länder på 3 kontinenter.

I vår värld är utomhusreklam både ett självklart och inspirerande inslag i stadsbilden, och vi drivs av en kärlek och passion för kommunikation mitt i den publika miljön. Genom att vi hjälper våra kunder att nå ut med rätt budskap i rätt miljö, bidrar vi till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika. På så sätt kan vi också själva fortsätta att växa och utveckla nya inspirerande sätt att nå fram i stadsmiljön. Vi gör helt enkelt våra kunder framgångsrika och stadsmiljöer mer dynamiska.

De produkter vi skapar måste upplevas som otvungna och naturliga i stadsmiljön. Men vi nöjer oss inte med det. Tillsammans med Sveriges städer utvecklar vi nya innovativa sätt att nå ut i stadsmiljön. Vi var bland annat först ut med lånecyklar - i Sverige, men även ute i världen. Det är också vi som sedan många år ser till att du inte störs av regn och rusk när du väntar på bussen. Och vi ser till att vi som kollegor växer tillsammans så att vi kan fortsätta att utveckla det media som vi så passionerat brinner för.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Ekonomichef, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (36 dagar kvar)