Erfaren byggnadskonstruktör

Erfaren byggnadskonstruktör

Om tjänsten

Civilbyrån expanderar och behöver ytterligare en nyckelspelare och vi hoppas att det är du. Att vara en senior konstruktör hos Civilbyrån inkluderar rollen som gruppmentor, att du vill vara skillnaden som gör skillnaden för våra yngre talanger. Du kommer att stödja 3-4 personer i deras dagliga arbete och utveckling, vara uppdragsansvarig i byggprojekt med ansvar för så väl resursplanering som ekonomi. Gruppen du kommer till är ett fint sammansvetsat gäng med en positiv anda.

Om dig

Vi ser gärna att du har:
  • Cirka 10+ års arbetslivserfarenhet av konstruktionsprojektering samt god vana när det kommer till projektekonomi och resursplanering.
  • Ett genuint intresse av att leda, utveckla och inspirera kollegor samt ser möjligheterna i att vara med och utveckla ett bolag i tillväxt.
Är du som person dessutom lyhörd, prestigelös och flexibel kommer du trivas mycket bra. Din ålder är oväsentlig.

Som konstruktör har du kompetens inom husbyggnad, både nyproduktion samt om- och tillbyggnad. Har du dessutom erfarenhet från bro & anläggningsprojekt är det mycket positivt. Vad avser utbildning tror vi att du har byggteknisk examen från universitet/högskola alternativt motsvarande yrkesutbildning tillsammans med gedigen yrkeserfarenhet (exempelvis tekniskt gymnasium, yrkeshögskola eller KY-utbildning)

Om Civilbyrån Konstruktion & Design AB

Civilbyrån är en konstruktionsbyrå med säte i Stockholm och är konsulter inom bygg- och anläggningsfacket. De har ett brett kunnande inom byggbranschen och kan hjälpa kunderna med allt från tidiga skeden till färdiga bygghandlingar för uppförande av flerbostadshus, kontor eller industribyggnader."

De är det mindre och personligare alternativet där långsiktighet och trivsel är några av deras nyckelord. Civilbyrån är ett ungt företag som startade för snart sju år sedan och har under denna korta tid lyckats blanda struktur och ordning med lyhördhet, nyfikenhet och flexibilitet på ett bra mycket bra vis. Framtida mål är att i lagom takt och bibehållen glädje bli 15 medarbetare. Åldersspannet på företaget är idag mellan 24-54 år och könsfördelningen är ca 40% kvinnor och 60% män. Alla är nyfikna personer med öppet tänk för nya idéer och som ständigt vill lära sig mer och utvecklas.

Företaget sitter på Bellmansgatan 30 på Södermalm i Stockholm i nyrenoverade lokaler.

Om WorkWeb

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Bellmansgatan 30 på Södermalm i Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och Civilbyråns önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.civilbyran.se/
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.