Business controller till CityMail, Stockholm

Business controller till CityMail, Stockholm

CityMail söker en engagerad Business Controller med huvudfokus på bolagets intäktsflöden. Du är van att agera bollplank till beslutsfattare och får saker att hända. För rätt person erbjuder bolaget dig en roll med många kontaktytor och delaktighet i en miljö där dina insatser syns och gör skillnad. Du ges också stora möjligheter att forma och påverka ditt eget arbete samt utvecklas i din roll.

Som Business Controller ingår du i controllergruppen som består av 5 personer och som stöttar bolagets ledningsgrupp. Du agerar affärspartner till företagets sälj- och affärsutvecklingsavdelning samt sitter i ledningsgruppen för sälj- och marknadsavdelningen. Du arbetar i huvudsak självständigt men samarbetar med dina controller-kollegor emellanåt för att lösa uppgifterna på bästa sätt. Avdelningen kännetecknas av ett starkt driv, framåtanda och arbetsglädje. Tjänsten rapporterar till Head of Controlling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på CityMails huvudkontor i Västberga, Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Sammanställning och rapportering av statistik och beslutsunderlag
  • Ansvara för att driva prognosarbete för bolagets intäkter
  • Agera bollplank till säljare vid avtalsförhandling och nykundsförsäljning
  • Validera och analysera månadsresultat
  • Utveckla och förvalta bolagets BI-system
  • Fastställa och följa upp KPI
Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildning och har 3-5 års relevant erfarenhet från business controlling. Du har ett gott siffersinne och en utpräglad analytisk förmåga kombinerat med noggrannhet. Har du erfarenhet av affärssystemet Power BI är det meriterande. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad. Du tar gärna egna initiativ och har lätt för att driva arbetet framåt. I rollen krävs att du som person är affärsmässig samt ser till kundbehov, lönsamhet och affärsmöjligheter.

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

CityMail är ett företag som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan. Vi vet att en hållbar och trevlig arbetsmiljö är oerhört viktigt för att trivas och ha roligt på jobbet. CityMail är också en utmanare vilket innebär att vi ständigt jobbar med förbättringsarbeten och förändringar för att kunna forsätta utmana vår stora konkurrent på postmarknaden. Därför har vi ända sedan starten på 90-talet varit ett företag som värdesätter våra medarbetares egen drivkraft och initiativförmåga högt. Som Business controller på CityMail erbjuds du en roll med många kontaktytor i en mijlö där dina insatser syns och gör skillnad.

Tillträde

Augusti 2019

Ansökan

Vill du bli en del av Citymail? Skicka in din ansökan redan idag! Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av ansvarig rekryterare Wilhelm Gustafsson 070 160 6518. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 8 maj.

CityMail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag, och vi fortsätter att utmana marknaden. Tillsammans med våra samarbetspartners når vi ca 64% procent av Sveriges hushåll och företag med hjälp av ungefär 1600 medarbetare. CityMail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Citymail
Hemsida https://www.citymail.se/
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CityMail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege. CityMail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag, och vi fortsätter att utmana marknaden. Tillsammans med våra samarbetspartners i morgontidningsbranschen når vi 66 procent av Sveriges hushåll och företag.