Butikssäljare Deltid

Butikssäljare Deltid

Kort beskrivning

Just nu finns ett spännande tillfälle för flera deltidsbutikssäljare att ansluta sig till vårt team. Är du rätt person ser möjligheten till start redan under vecka 22.

När du söker detta jobb önskar vi ha ett personligt brev om varför du passar in utifrån de personliga krav vi önskar nedan.

Jobbeskrivning

Just nu finns ett spännande tillfälle för flera butikssäljare att ansluta sig till vårt team. Tjänsten vi söker är en deltidstjänst på helger, kvällar och vardagar. Man ska även vara tillgänglig vid sjukdomar av ordinarie personal samt semestertider på våra anläggningar i Stockholms län; Vasastan, Norrtull, Vinsta, Vårby, Västberga och Gärdet.
  • Ge förstaklassig service.
  • Ta hand om kunderna på bästa sätt via telefon, e-post, chatt och personlig kontakt. Visa potentiella kunder förrådsstorlekar och sälja in förråd, försäkringar och flyttmaterial.
  • Att sälja in konceptet till varje ny kund på bästa sätt utifrån kundens behov.
  • Jobba mycket med merförsäljning av flyttmaterial och försäkringar.
  • Delvis administrativt arbete med bland annat fakturahantering och kassaavstämning.
  • Se efter anläggningen med allmän skötsel så att butiken och lagret är i toppskick för våra kunder.
Vem är du?

Du har en god kommunikationsförmåga, är serviceinriktad, välorganiserad, stresstålig, noggrann och trivs med självständigt arbete. Du bör kunna kommunicera väl på svenska och engelska i både tal och skrift, ha god datorvana samt behärska Officepaketet. Då jobbet mestadels innefattar självständigt arbete söker vi dig som kan ta egna initiativ och ser övergripande vad som behöver göras i butiken och anläggningen.

Hos oss arbetar vi efter "frihet under eget ansvar" vilket ställer stora krav på dina personliga egenskaper. Du måste våga ta egna beslut samt ha ett säljorienterat tankesätt med kunden i fokus.

Rekrytering sker löpande. Skicka in CV samt personligt brev till Daniel Torefeldt, Area Manager - City Self Storage
Mer info
Kontaktperson Daniel Torefeldt
Telefon 0702446211
Email Mejla Daniel Torefeldt
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception, Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.cityselfstorage.se
Sista ansökningsdag 18 juli 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om City Self-Storage AB

City Self-Storage grundades 1993 och har idag 39 anläggningar i Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Vi är en av Skandinaviens ledande self-storage aktörer. Vår främsta uppgift är att vara kundorienterade och tillhandahålla service av högsta kvalitet.

Moderbolaget OK Self-Storage Group är en av Skandinaviens ledande Self-storage aktörer med över 120 anläggningar och över 15.000 förråd för uthyrning i Sverige, Norge och Danmark. Koncernen har i tillägg till förrådsdriften en betydandde fastighetsportfölj och expanderar snabbt med flera spännande projekt den närmsta tiden.

https://cityselfstorage.se