Vill du ha säljansvaret för Sea to Summit och Jetboil i Sverige?

Vill du ha säljansvaret för Sea to Summit och Jetboil i Sverige?

Är du vår nya Sales Manager?

Älskar du äventyr i vildmarken och är din bästa stund framför lägerelden efter en dag ute i naturen? Är du också en person som är "hard working" och brinner för att möta nya människor? - Då är du rätt person för oss!

Vi söker dig som passionerat vill ta dig an uppgiften att bli Sales Manager på den svenska marknaden för Cirdans varumärken - i dagsläget handlar det främst om; Sea to Summit, JetBoil och Summit To Eat.

https://seatosummit.com/
https://www.jetboil.com/
https://www.summittoeat.com/

I rollen som Sales Manager på Cirdan

I rollen som Sales Manager på Cirdan kommer du att helt på egen hand ansvara för försäljningen av våra varumärken till nya och etablerade kunder - i hela Sverige. Något som du tar dig an med stort engagemang och driv! I din roll som Sales Manager bearbetar och identifierar du affärsmöjligheter med både befintliga och framtida kunder. Du utbildar löpande våra återförsäljare på våra produkter för att säkerställa hög servicenivå ut till slutkund. Dessutom representerar du tillsammans med oss Cirdan på mässor och events.

Vem är du?

Du har ett affärssinne och är strategisk i ditt arbetssätt. Du är en person som alltid fått höra att du är "socialt kompetent!" och är en person som utstrålar trygghet. Natur, friluftsliv och sport har alltid varit en stor passion hos dig och du trivs som allra bäst när du får omge dig med människor. Du har goda erfarenheter från livet som säljare och vet att den livsstilen passar dig ypperligt.

För att passa för rollen som Sales Manager tror vi att du ...
  • Har tidigare erfarenhet av försäljning inom sport-/outdoor (minst 3-5 år)
  • Är självgående och proffsig på att sätta upp egna mål och planera ditt arbete
  • Är strukturerad och har ett starkt sinne för affärer
  • Är bra på att skapa kontakter och nätverk
  • Har höga förväntningar på dig själv och fullföljer dina åtaganden med högt eget driv
  • Är duktig på att motivera dig själv och andra
Krav:
  • B-körkort
  • hanterar det engelska språket väl i tal och skrift
  • goda kunskaper i Microsoft Office-paketet

Känner du dig träffad? Då är det dig vi söker!


Start: Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Placering: En stor del av arbetet kommer att ske i storstadsregionerna, men du har hela Sverige som arbetsplats. Placeringsort är Stockholm.

Kontakt: Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka retail-bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer information om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Mårten Näsvall på Infinity HR, Tel: 070-3700145, Mail: marten.nasvall@infinityhr.se eller Vicki Sobolewski, Infinity HR, Tel: 076-2499651, Mail: vicki@infinityhr.se

Välkommen med din ansökan via ansökningsformuläret nedan!

Sökord: sales, sales manager, KAM, outdoor, sport, friluftsliv, försäljning, sälj, B2B, wholesale
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cirdan AS är en etablerad norsk importör av outdoorprodukter med kontor i Stockholm. Vi distribuerar ett flertal europeiska, amerikanska och australiensiska kvalitetsvarumärken i Sverige, Norge och Finland. Sedan starten 1999 har Cirdan haft som målsättning att de produkter vi levererar skall vara av hög kvalitet och till glädje för krävande användare - det är därför vi valt att representera varumärken som är kända som ledande inom sitt område. Vi lägger stor vikt vid att ge våra kunder bästa möjliga service och support och vi strävar efter att både ha och ge hög kunskap om de produkter vi säljer. Vi är som alven och skeppsbyggaren Cirdan i Sagan om Ringen - kompetenta, noggranna och handlingskraftiga.