Group Accounting Controller till globalt Techbolag

Group Accounting Controller till globalt Techbolag

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt och innovativt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Cint är ett globalt ledande bolag inom Techbranschen. De har 14 kontor i de större städerna runtom i Europa, Asien och USA. Cint tror verkligen på sina medarbetare och genom att ge de anställda chansen att utvecklas skapar man även tillväxt i bolaget. Vill du utvecklas och växa i ett modernt bolag med en härlig företagskultur - hoppa då på resan med Cint!

Om rollen

Vi söker dig med specialistkompetens inom redovisning som trivs att arbeta i ett team som jobbar tätt tillsammans och där man backar upp sina kollegor. Du är en del av redovisningsavdelningen och rapporterar till Accounting Manager. Vi sitter i trevliga lokaler mitt i Stockholm City.

I rollen som Group Accounting Controller kommer du arbeta brett inom redovisning med tonvikt på ansvar för faktureringsprocessen, rapportering och IFRS. Du supportar verksamheten i redovisningsfrågor, är med och utvecklar rutiner och processer. Du är även delaktig i interna projekt och trivs i en roll där du samarbetar med och backar upp dina kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • IFRS kompetens och ansvarig för denna del inom bolaget
  • Behjälplig vid koncernkonsolidering
  • Rapportering
  • Internkontroller, ansvarig för att detta samt att sätta upp flöden och processer och driva detta arbete inom bolaget
  • Automatisering av flöden
  • Ansvarig för vår fakturaprocess, driva den framåt
  • Transfer Pricing, delaktig i detta arbete
  • Vara delaktig i projekt och driva förändringsarbete i syfte att effektivisera och harmonisera arbetsprocesser
Utbildning och Erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen och har några års erfarenhet av redovisningsarbete samt varit delaktig i att upprätta bokslut, årsredovisning, deklarationer samt intern kontroll och IFRS. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet som revisor från någon av de större firmorna. Då Cint arbetar internationellt bör du även ha goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är noggrann, positiv och engagerad. Du trivs att arbeta i team samt van att axla stort ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig.

Rätt kandidat är proaktiv, nyfiken och har en vilja att bidra till verksamheten. Du kan kommunicera och framföra dina åsikter på ett tydligt sätt och du uppskattar att driva verksamheten framåt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Cint med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se eller Sofia Sand sofia.sand@mpya.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

About Cint AB

Founded in 1998, Cint is a technology company delivering solutions that transform and accelerate how marketers and researchers gather insights. Cint's mission is to power greater efficiencies within the sample supply chain, leading to smarter, faster, more cost effective access to insights. The company's Sample Management Platform is the world's only solution built to enhance sample procurement, sample fulfillment and panel management functions.

At the core of Cint's Sample Management Platform is the Insight Exchange - a fully transparent panel marketplace, connecting marketers and researchers to over 1,500 panel providers worldwide.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!