Group Reporting Manager till Cint

Group Reporting Manager till Cint

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt, innovativt och internationellt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Cint Group AB är börsnoterat på Stockholmsbörsen sedan 2021.

Vad kan Cint erbjuda dig?
Cint är ett globalt ledande bolag inom Techbranschen som har 14 kontor i de större städerna runtom i Europa, Asien och USA. Cint tror verkligen på sina medarbetare och genom att ge de samtliga chansen att utvecklas skapar man även tillväxt i bolaget. Vill du utvecklas och växa i ett modernt bolag med en härlig företagskultur - hoppa då på resan med Cint!

Som Group Reporting Manager har du det övergripande ansvaret för koncernens externrapportering samt att säkerställa kvalitén i redovisningen och rapporteringen för att vidare utveckla funktionen. Du kommer arbeta internationellt då ditt team finns i flera länder men framför allt i Sverige och USA. Du har personalansvar för ca 15 personer. Tjänsten är placerad på Cints huvudkontor mitt i Stockholm City.

I rollen ingår:
  • Leda och utveckla det globala accounting och group accounting teamet
  • Ansvarig för framtagande och kvalitetssäkra den finansiella rapporteringen såsom delårsrapporter och årsredovisning enligt IFRS
  • Leda års-, kvartals- och månadsbokslutsprocessen
  • Ansvarig för koncernens redovisningsprinciper och rapportering
  • Kontinuerligt förbättra befintliga rutiner/processer /systemstöd
  • Arbeta med koncernövergripande utvecklingsprojekt ex operationell effektivitet och digitalisering
  • Kontakt med revisorer och konsulter inom området
Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har akademisk examen och gärna flerårig erfarenhet från en liknande roll. Du känner dig trygg med att hantera komplexa redovisnings- och rapporteringsfrågor samt koncernredovisning och IFRS i börsnoterat bolag. Du har erfarenhet av personalledning med god förmåga att inspirera och skapa lagkänsla genom ditt coachande ledarskap. Väsentligt för rollen är att du drivs av att bedriva förändringsarbete och utveckla processer och rutiner. Du är systemintresserad och har goda kunskaper i svenska och engelska. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från revisionsbranschen och har vana att arbete i internationella bolag.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har goda ledaregenskaper och är kommunikativ. Vidare är du strukturerad, nyfiken och har god förmåga att prioritera. Du är lugn och trygg samtidigt som du gillar att arbeta i ett högt tempo med många kontaktytor i en internationell miljö.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Cint med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se eller Sofia Sand på sofia.sand@mpya.se, Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cint is a global software leader in digital insights gathering. The Cint platform automates the insights gathering process so that companies can gain access to insights faster with unparalleled scale. Cint has the world's largest consumer network for digital survey-based research, made up of over 155 million engaged respondents across more than 130 countries.
Over 2,900 insights-driven companies - including SurveyMonkey, Zappi, Kantar and GfK - use Cint to accelerate how they gather consumer insights and supercharge business growth. Cint Group AB (publ), listed on Nasdaq Stockholm, has a rapidly growing team across 14 global offices, including Stockholm, London, New York, Singapore, Tokyo and Sydney.