Chef söker mediesäljare

Chef söker mediesäljare

Chef söker mediesäljare

Chef söker en engagerad, nyfiken och målinriktad mediesäljare som kan skapa långsiktiga relationer och hjälpa våra kunder att kommunicera med Sveriges chefer genom print och display.

Är du intresserad av en karriär inom medieförsäljning eller kanske har du redan startat den resan? Är du intresserad av att få komma till ett väletablerat mediaföretag med goda chanser till att både kunna utvecklas och få utveckla dina egna affärer? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Nu behöver vi toppa laget med ännu en stjärna som kan bidra till att Chef når nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent, med 6 månaders provanställning.

Du blir del av en erfaren säljavdelning som har fokus på att hjälpa våra kunder att kommunicera med Sveriges chefer i Chefs samtliga kanaler.

Vi erbjuder följande lösningar till våra kunder: printannonsering, displayannonsering, native, platsannonsering, eventsponsring samt seminarier i Almedalen.

Du rapporterar till Beatrice von Treskow Kjellegård, försäljningschef.

Kvalifikationer:
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning och kundkontakt, gärna inom B2B.
  • Yrkes- eller högre utbildning inom försäljning, media och kommunikation.

Vi ser att du har:
  • Ett intresse för media och kommunikation. Du gillar att ha koll på omvärlden.
  • Drivet och engagemanget att arbeta självständigt med nykundsbearbetning för att utveckla samt utöka din egen kundbas som du ansvarar för.
  • Är kreativ och ser möjligheter för så väl Chef som för våra kunder.
Roll:

Mediesäljare

Omfattning:

Heltid 100 %

Uppgifter:
  • Du fokuserar på print och displayförsäljning.
  • Som kundansvarig skapar du goda och långsiktiga relationer med våra kunder.
  • Du levererar en affärsmässig och attraktiv lösning för kunden.
  • Du planerar och genomför självständigt dina kundbesök och kundaktiviteter.
  • Du bidrar till försäljningsavdelningens gemensamma mål med din försäljning.
Din profil
Du är en strukturerad, nyfiken och målinriktad person som har kunden i fokus. Du drivs av att göra affärer, förstå kunden och att komma till avslut. Du känner dig bekväm med att prata marknadsföring med beslutsfattare.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Mejla din ansökan (cv och personligt brev) till beatrice.kjellegard@chef.se senast 25/8 -19.
Mer info
Kontaktperson Beatrice von Treskow Kjellegård
Telefon 0709-755994
Email Mejla Beatrice von Treskow Kjellegård
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.chef.se
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit fler fina priser för Chef.se än vi kan räkna, senast Årets bästa tidskriftssajt 2019, och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre.

Chef är ett mediehus med 28 anställda. Utöver tidningen Chef gör vi också Chefboken (där vi sammanfattar aktuell ledarskapslitteratur), flera stora event (t.ex. Chefdagen, Chefgalan, Ny som chef-dagen, Chef i Almedalen), seminarier, webbkurser, uppdragspubliceringar och content-studioproduktioner.

Vi är stolta över vår företagskultur och lägger tid på att vårda den. Varje måndag äter vi gemensam frukost, vi har massage på jobbet, vi tränar ihop och firar våra framgångar så ofta vi får tillfälle. Kolla gärna vårt Instagramkonto för bevis.

Vi brinner för och driver profilfrågor som mångfald, hållbarhet och hälsa. Vi har gjort stora satsningar på t.ex. fler kvinnliga chefer genom projektet "Battle of the numbers", har drivit stresskolan för att motverka psykisk ohälsa och medvetet lyft fram unga chefer och chefer med utländsk bakgrund.