Platschef till snabbväxande hunddagis

Platschef till snabbväxande hunddagis

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för hundar och är på jakt efter Stockholms härligaste jobb! Vi på Changdobels fortsätter vår tillväxtresa och söker nu en positiv och engagerad Platschef som vill driva vårt hunddagis på Gärdet. Vill du vara med på vår resa och fortsätta utveckla ett av våra hunddagis?

Changdobels är Stockholms främsta hunddagis och erbjuder idag flera hunddagis, hundpensionat, hundbehandlingar och kurser. Vår ambition är att ha allt för din hund på ett och samma ställe.Som platschef på någon av våra enheter får du möjlighet att driva en enhet med uppgifter som tex personalvård, hundvård, inköp, försäljning, tidsrapportering, schemaläggning och utveckling av hunddagiset. Självklart ingår även långa promenader med våra fyrbenta vänner.

Vi söker dig som:
  • Du har ett brinnande intresse för hundar och vill alltid göra det lilla extra för att våra fyrbenta vänner får den omtanken dem behöver. Starkt meriterande är utbildning inom hund alternativt en vilja att lära dig om hundar från våra kunniga hundskötare.
  • Du är positiv, motiverande och ambitiös som person. Du tar initiativ och vill vara delaktig i verksamhetens alla delar.
  • Du är strukturerad och har tidigare erfarenhet av administration och baskunskaper i word och excel.
  • Du är van att jobba i högt tempo och ha många bollar i luften samtidigt.
  • Du ska gilla när det är rent och fräscht omkring dig och ha en vilja att göra det det lilla extra så att vi tillsammans kan utvecklas och erbjuda det bästa alternativet för våra kunder.
Utvecklingsmöjligheter:

Changdobels har både växt och mognat som företag sedan vår start 2011 och för de som tar stort ansvar och är drivna i sin tjänst finns stora möjligheter till utveckling och få följa med på resan när företaget växer. Tjänsten som platschef värderas högt när vi anställer för mer övergripande tjänster som vi ständigt söker med tanke på vår expansion.

Ansök ENDAST via denna länk: https://changdobels.se/kundservice/sok-jobb/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.changdobels.se
Sista ansökningsdag 12 nov 2021 (54 dagar kvar)