Hundskötare/receptionist

Hundskötare/receptionist

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för hundar och är på jakt Stockholms härligaste jobb! Vi på Changdobels fortsätter vår tillväxtresa och söker nu en positiv och engagerad hundskötare/receptionist som vill komplettera vårt nuvarande hundteam. Vill du vara med på vår resa?

Changdobels fortsätter sin tillväxtresa som Stockholms främsta hunddagis och pensionat och erbjuder idag flera hunddagis, hundpensionat, hundbehandlingar, trim, kurser och veterinär. Vår ambition är att ha allt för din hund på ett och samma ställe.

Vi söker nu en positiv och motiverade hundskötare som vill komplettera vårt nuvarande hundteam på främst Gärdet men även möjlighet att få jobba på våra andra enheter. Vill du vara med på vår resa?

Vi söker dig som:
  • Har ett brinnande intresse för hundar. Starkt meriterande är utbildning inom hund eller erfarenhet från tidigare anställning inom hund.
  • Vågar ta initiativ, ha ett driv och vilja vara delaktig i verksamhetens alla delar.
Vi har höga förväntningar på vår personal och är noga med att våra dagishundar och hundägare är trygga hos oss. Du arbetar med positiva metoder och har till vana att alltid ha fickorna fulla med hundgodis!

Som hundskötare/receptionist kommer du hjälpa till med många administrativa uppgifter så som försäljning, reception och enklare hundvård.
Mer info
Email Mejla Changdobels Hundcenter AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception, Miljö & Djurvård, Djurvård
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida http://www.changdobels.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (51 dagar kvar)