Projektledare inom larm & säkerhet till CERTEGO

Projektledare inom larm & säkerhet till CERTEGO

Om tjänsten

CERTEGO är Nordens ledande leverantör av säkerhetstjänster och en del av ASSA ABLOY - en av världens 100 mest innovativa koncerner.

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

I samarbete med CERTEGO söker vi nu en projektledare inom elektronik/larm för en spännande och utvecklande tjänst i Stockholm. Du förväntas driva dina egna projekt med ekonomiskt- och personalansvar där du ständigt arbetar för att värna om CERTEGOs varumärke och för att ge kunden en skräddarsydd lösning.

Tjänsten innefattar resursplanering, inköp och hantering av eventuella underleverantörer men framför allt mycket kundkontakt. Du kommer vara ansiktet utåt och ges möjlighet och frihet att sätta din egen stämpel på samtliga projekt som du driver.

Vem är du?

Tjänsten kommer att sätta stora krav på din förmåga att samarbeta med andra människor och se lösningar där andra kanske ser problem. I övrigt så tror vi att du har mångårig erfarenhet inom larmteknik, CCTV, brandskydd eller som installatör. Det är inget krav att du tidigare arbetat som projektledare men det är starkt meriterande.

Du besitter framför allt en god förståelse för service och vet hur man levererar ett gott bemötande mot såväl kunder som medarbetare. Att du inte ser några problem med att leda projekt på plats ser vi som en självklarhet. Du trivs när du får hjälpa till att leda ditt team framåt.

Du erbjuds

En tjänst på ett företag med stor tillväxt och en tro på sina medarbetare. Alla erbjuds en intern utbildning i fyra steg där du ges verktyg och kunskaper för att fortsätta utvecklas både i din tjänst men också som person. En tydlig karriärväg erbjuds samtliga som visar vilja och intresse. Utöver detta så erbjuds du en konkurrenskraftig lön och fördelaktiga förmåner såsom tjänstebil och vinstdelning.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (15 dagar kvar)