Systemtekniker och Säkerhetstekniker till CERTEGO i Stockholm

Systemtekniker och Säkerhetstekniker till CERTEGO i Stockholm

Vi söker nu flera systemtekniker och säkerhetstekniker som vill vara med att bygga Certego 2.0. Nu har du en unik möjlighet att vara med och skapa din egen vardag! Som person är du genuint teknisk intresserad och har ett eget driv och en stolthet i allt du gör.

Stämmer detta in på just dig så kommer du att stormtrivas hos oss på CERTEGO!

Hos oss blir du en given expert inom de säkerhetslösningar som vi levererar till våra fantastiska kunder.

Kanske är du en säkerhetstekniker, driftsättare, supporttekniker eller likande som vill in i en mer central roll där du har möjligheten att påverka och utvecklas.

Arbetsuppgifter
Som systemtekniker och säkerhetstekniker inom CERTEGO arbetar du med bland annat driftsättning, felsökning och support av våra säkerhetslösningar.

Kvalifikationer
Vi på CERTEGO värdesätter din kompetens inom inbrottslarm, CCTV och passersystem etc.

Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper där du är kommunikativ, driven och är med och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Meriter
Vi ser gärna att du arbetat med något av följande system; ARX, RCO, Aptus, Honeywell, Carrier. Vi ser det även meriterande om du har nätverkskunskaper och kunskaper inom SQL-databaser.

Vårt erbjudande till dig!
CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan också få du ta del av vinstdelning och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och UNIONEN. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Kontaktpersoner
Ida Wetterberg
Rekryterare
021-10 96 22
Ida.Wetterberg@certego.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen.