Erfaren larmtekniker till Certego

Erfaren larmtekniker till Certego

Om tjänsten

CERTEGO är Nordens ledande leverantör av säkerhetstjänster och en del av ASSA ABLOY - en av världens 100 mest innovativa koncerner.
B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!
I samarbete med CERTEGO söker vi nu en erfaren larminstallatör som är redo för nästa steg i karriären. Tjänsten kommer att innebära service och installationsarbeten på befintliga och nya objekt och du kommer att ges möjlighet att utvecklas i din yrkesroll genom att förbättra dina kunskaper i de system som du kanske ännu inte fulländat. Du utgår ifrån Certegos kontor i Västberga eller Kista med hela Stockholm som din arbetsplats.

Vem är du?

För att verkligen kunna trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet som installatör inom larmteknik, CCTV, eller brandskydd. Du besitter framför allt en god förståelse för service och vet hur man levererar ett gott bemötande mot såväl kunder som medarbetare. Att du inte ser några problem med att leda andra ser vi också som starkt meriterande.Du erbjuds

En tjänst på ett företag med stor tillväxt och en tro på sina medarbetare. För de medarbetare som visar vilja och intresse så utlovas en klar och tydlig karriärväg med mycket kompetensutveckling. Utöver detta så erbjuds du en konkurrenskraftig lön, friskvård, vinstdelning och förmånsbil.Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (11 dagar kvar)