Ekonom som utbildare till Centsoft i Stockholm

Ekonom som utbildare till Centsoft i Stockholm

Är du ekonom och intresserad av både IT och pedagogik? Centsoft i centrala Stockholm söker en ny utbildare!

På Centsoft, kommer du som utbildare att få utbilda i Centsofts produkter vad gäller automatiserad hantering av leverantörsfakturor. Centsofts produkter ligger i framkant såväl tekniskt som upplevelsemässigt och du som vår utbildare kommer att få utbilda, guida och vägleda kunden i hanteringen av systemet. Känner du att du är en relationsskapande ekonom med ett pedagogiskt sätt ?
Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Centsoft ligger mitt i centrala Stockholm, i trevliga lokaler brevid Humlegården. Företaget är ledande inom sin bransch och deras system är cutting edge. Centsoft har såväl strukturer som rutiner på plats och det är ett prestigelöst och drivet gäng du kommer att få arbeta tillsammans med. Du kommer självklart få en bra introduktion för att efter ca 4 veckor kunna vara självgående i din roll. Hos Centsoft får du även 6 veckors semester, 5000 kr i friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som utbildare på Centsoft kommer du:
  • att hålla i produktutbildningar hos kunden
  • svara på frågor om systemet och hur man använder det
  • att komma med input vad gäller användningsområden och vidareutveckling av systemet för kund
  • agera projektledare för vissa uppdrag där t.ex. specialanpassningar av systemet krävs
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som utbildare på Centsoft kommer du bli en i gänget av ca 15 personer på det trevliga Stockholmskontoret som ligger centralt med närhet till båda kollektiva transportmedel och grönområde. Hos Centsoft anordnas såväl AWs som quizzar, allt för att främja gemenskap och välmående. Tjänsten är på heltid och intervjuer kommer att ske löpande.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker tjänsten:
  • har en eftergymnasial ekonomiutbildning eller har erfarenhet av att ha jobbat på en ekonomiavdelning i några år
  • har förståelse och gärna erfarenhet av fakturaflödet på ett företag
  • har förmågan att arbeta strukturerat, självständigt och lösningsorienterat
Som person är du social, pedagogisk, initiativrik och analytisk. Du är nyfiken och gillar utmaningen i att förstå och sätta dig in i respektive kunds behov på ekonomiavdelningen.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 8 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Group AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad.

TNG ser till jobbsökares framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare.

TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Alla våra lediga jobb: https://www.tng.se/lediga-jobb