FÖR VÅR KUND INOM HÄLSOFÖRSÄKRINGS BRANSCHEN SÖKER VI NU SJUKSKÖTERSKOR

FÖR VÅR KUND INOM HÄLSOFÖRSÄKRINGS BRANSCHEN SÖKER VI NU SJUKSKÖTERSKOR

Är du intresserad av att arbeta i ett försäkringsbolag som brinner för sjukvård och hälsa? Kan du se dig själv i en vardag med högt tempo och där du arbetar för att hitta de bästa vårdlösningarna för kunden?

Då kan du vara den medarbetare vi söker till hälsoteamet hos vår kund.
Vår kund är en central aktör inom hälsoförsäkringsbranschen. Verksamheten är i behov av en medarbetare till hälsoteamet,som består av yrkesskickliga sjuksköterskor. Här brinner man för att ge företagets kunder en riktigt bra service.

Start: enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid dvs 40 tim arbetsvecka förlagd framför allt måndag till fredag kl. 8:00-17:00 samt vissa lördagar och söndagar 9-12. Det kommer att finnas möjlighet för hemarbete ett par dagar i veckan. Din arbetsplats kommer att vara på kontoret i Stockholm.

Verksamheten erbjuder:
Som sjuksköterska i hälsoteamet blir du en del av ett team som arbetar för att ge kundernaså följsam vårdresa som möjligt. Hälsoteamet består av erfarna sjuksköterskor med specialiteter inom många olika områden, och du får en bred professionell kunskap inom många specialiteter och behandlingsalternativ.
Det är viktigt, att kunderna varje dag möts av duktiga och kompetenta medarbetare. Som ny sjuksköterska kommer du därför att genomgå ett grundligt onboarding-program, så att du är väl förberedd.

Verksamheten sätter ett högt värde på trivseln och en hälsosam balans mellan privatliv och arbete. Lönen förhandlas utifrån dina kompetenser, och dessutom ingår pension samt sjukvårdsförsäkring.

Om tjänsten:
Du blir den första kontakten ut mot kunderna i samband med telefon- och hälsorådgivning, vägledning och bokning av besök till vårdgivare. Det blir din uppgift att se till att kunden triageras vidare till rätt vårdnivå och ge kunden samma goda service oavsett skadans omfattning eller sjukdomens svårighetsgrad. Inte minst handlar det om att förena de bästa delarna av hälso- och sjukvårdssystemet, så att verksamheten säkerställer den bästa vårdresan för individen.

Arbetsuppgifter:
 • Daglig telefonkontakt med kunder
 • Triagering till rätt vårdnivå, vilket innebär att du ska bistå kunderna med rådgivning och navigering inom hälso-/sjukvård, samt koordinera behandlingsförlopp, inom både offentliga och privata sjukvård
 • Skadereglering
 • Avstämning med kollegor angående komplexa ärende
 • Delta aktivt i hälsoteamets professionella utveckling
Dina kvalifikationer:
 • Du är utbildad sjuksköterska med minst 4 års erfarenhet - gärna med erfarenhet från flera specialområden.
 • Det är också viktigt att du har erfarenhet från det svenska sjukvårdssystemet.
 • Det är en fördel, men inte ett krav, om du har erfarenhet inom ortopedi, reumatologi eller psykiatri.
 • Eftersom du kommer att behöva navigera och hjälpa kunderna, är det ett krav att du kan flytande svenska, både i tal och skrift, samt även behärska engelska.
 • Du kan snabbt sätta dig in i nya IT-system och har förmåga att navigera runt i dessa samtidigt som du skapar en bra dialog med kunden via telefon.
Dina personliga egenskaper:
 • Som person är du tillmötesgående och lösningsorienterad både mot kunder, partners och kollegor.
 • Du är van vid att självständigt fatta kvalificerade beslut och kompromissar aldrig med kvaliteten- utan frågar vid behov.
 • Du är bra på att tänka på olika möjligheter, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar effektivt.
 • Du trivs med telefonkundkontakt och du framstår som empatisk, serviceinriktad och inte minst professionell inom ditt yrke.
 • Du trivs i en hektisk och föränderlig miljö, där fasta ramar, mål och struktur säkerställer att du har rätt verktyg för att utföra arbetet på bästa möjliga sätt, och samtidigt utveckla dig såväl professionellt som personligt.
Vill du veta mer?
Är ui intresserad av tjänsten? Kontakta Helle Sand och Anne Byskov på telefon (+45)-33 24 40 80.

Skicka din ansökan och din CV via formuläret nedan.
Mer info
Kontaktperson Helle Sand
Telefon +4533 24 40 80
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (12 dagar kvar)