Ordermottagare till Centro i Järfälla

Ordermottagare till Centro i Järfälla

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Har du en bakgrund inom administration och orderhantering och vill ta klivet mot nya utmaningar? Just nu behöver Centro kakel och klinker förstärka sitt team med en erfaren Ordermottagare och vi söker därför dig som lockas av denna möjlighet.

Att arbeta som Ordermottagare
I den här rollen kommer du att arbeta med ordermottagning, administration och orderbeställning. Du stöttar KAM/Projekt-kunder samt ute sälj genom ett professionellt sätt ta emot och hantera förfrågningar (via telefon & mail) såsom: ordar, offerter, uppföljning av leveranser samt registrering av nya projekt. I ansvaret ligger också att vårda kundernas avtal och offerter i systemet Jeeves samt att samverka över företagets avdelningsgränser för att ge snabb service och professionell hantering till bolagets största kunder i en s k "spindel i nätet" -roll.

Mer specifikt kommer du att
 • Offert & orderläggning rikstäckande från ute sälj, KAM/projekt-kunder i Centro affärssystem
 • Avtals- och offertvård, prislistor och prisjusteringar.
 • Kundbesök
 • Leveransuppföljning
 • Projektregistrering i Centro affärssystem
 • Proaktiv samverkan med övriga avdelningar Centro
 • Krediteringshantering
 • Telefonsupport
 • Merförsäljning
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, 5000 kr i friskvårdsbidrag, personalpriser på våra produkter och även lunchförmåner med rikskortet.

Personprofil

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med ordermottagning, administration och orderbeställning. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete och kundsupport.

Vi söker dig som
 • är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga
 • har god systemvana.
 • du är flytande i tal och skrift i svenska
Det är även meriterande för tjänsten om du
 • tidigare arbetat inom branschen, exempelvis som plattsättare.
 • har erfarenhet av orderhantering.
 • har erfarenhet av systemet Jeeves
Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Järfälla

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filippa Nielsen på filippa.nielsen@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: butikssäljare, butikspersonal, försäljning, säljare, kundservice, service, kakel, bygg,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centro är aktiva i branschsamverkan genom branschorganet byggkeramikrådet och branschföreningen kakelföreningen.
Företagets affärsidé är att förse marknaden med byggkeramik och badrumsprodukter utifrån kriterierna leveranssäkerhet, kvalitet, tillgänglighet, kunskap och service. Flexibilitet, lyhördhet och vårdande av relationer är nyckelord. Centro är aldrig starkare än sin nästa affär.

Centro sätter en ära i att vara innovativa inom vår bransch och arbetar aktivt med att förvalta vårt arv och tradition samtidigt som vi utvecklar oss själva och vår bransch.