Centro Kakel & Klinker söker butikssäljare!

Centro Kakel & Klinker söker butikssäljare!

Centro Kakel & Klinker är ett av de ledande företagen i sin bransch med ca 70 anställda och 11 butiker. Nu behöver vi anställa 1st butikssäljare med ett intresse för färg och form samt besitter en social kompetens till kakel & klinkerstudion och Proffsbutiken i Järfälla.

Om rollen
Tjänsten innebär att du ska vara tillgänglig och ge bästa service till våra kunder.Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att vara, försäljning, kundsupport, orderhantering, lagerarbete och orderplock. Du kommer att ta hand om våra kunder för att ge dem bästa möjliga service.Detta består av försäljning, kundsupport och orderhantering.
Personliga egenskaper:
  • Relationsbyggare
  • Brinner för försäljning och har ett driv
  • Proaktiv, engagerad och serviceinriktad
  • Förmåga att fokusera och prioritera, även under högt tempo
  • Kommunikativ i tal och skrift
Kvalifikationer och erfarenhet:
  • Intresse för design, färg och form
  • Tidigare erfarenhet av försäljning, gärna inom detaljhandeln
  • Branschvana- och kunskap gällande kakel och klinker är meriterande
  • Truckkort är meriterande
Vi erbjuder
En viktig roll i ett branschledande företag som befinner sig i en mycket spännande utvecklingsfas. En möjlighet att vara del av ett företag med ambitionen att leverera branschens bästa medarbetarupplevelse samt branschens bästa kundupplevelse.

Vi följer kollektivavtal och utöver det har vi andra förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag på 5000kr, rikskort, personalpriser på våra produkter och utbildningar. Proffsbutiken har öppet vardagar 6.30-16 och lördagar 10-16, kakelstudion som finns i anslutning till proffsbutiken i Järfälla har öppet 10-18 på vardagar och 10-16 på lördagar. Tjänsten är en heltidsanställning som inleds av en 6 månader provanställning.

Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar Centro Kakel & Klinker med Retail Staffing där ansvarig rekryterare är Daniel Gustafsson. För att uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi emot ansökningar digitalt via annonsen, inte via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Daniel Gustafsson
Telefon 0739177959
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.retailstaffing.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grundat 1968 är CENTRO landets äldsta fackmannakedja för kakel och klinker, baserat i Stockholm med sju anläggningar samt filialer, Centro Proffsbutiker, i Malmö, Uppsala, Norrtälje,och Örnsköldsvik. Idag är CENTRO ett av de ledande företagen i sin bransch med ca 80 anställda, 11 butiker och en omsättning om ca 300 mkr.

Centros Långsiktiga målsättningar
Branschens bästa medarbetarupplevelse
Branschens bästa kundupplevelse
Branschens högsta rörelseresultat