Var med och utveckla nästa generations IT för detaljhandeln

Var med och utveckla nästa generations IT för detaljhandeln

Centric är inne i en stark tillväxtfas och söker en implementeringskonsult som vill utvecklas tillsammans med vår detaljhandelsaffär.

Vårt dotterbolag Centric IT Solutions tillhandahåller smarta IT-lösningar för detaljhandeln och omvandlar data till relevanta erbjudande. Vi erbjuder våra kunder en serie lösningar som stöder våra omnichannel aktiviteter. Dessa lösningar inkluderar POS-system, mobilappar för butikshantering och back office-system.

Arbetsuppgifter
  • vara kommersiellt stöd till kontoansvariga vid prospektering
  • göra produktpresentationer
  • kartlägga kundens krav och presentera lämplig lösning
  • vara rådgivare i kunds affärsprocesser
  • utföra konfigurations-, test- och implementeringsarbete
  • vara kontaktperson för våra kunder, för eftervård och kommersiella ändamål
  • genomföra användarutbildningar
Din profil
Vi söker dig som är social, nyfiken och har hög genomförandeförmåga. Du sätter kunden i fokus och arbetar proaktivt med att förbättra kundens affärsprocesser. Du är pedagogisk och kan med enkelhet översätta kundkrav till lämplig lösning.

Placeringsort enligt överenskommelse, resor ingår i tjänsten.

Är detta din nya utmaning? Kontakta oss idag! Intervjuer sker löpande.

OBS!
Ansökan mailas till Jenny Tielman, jenny.tielman@centric.eu.

Vi kan erbjuda dig
Du erbjuds ett spännande jobb där du ansvarar du för implementering och design av våra lösningar inom detaljhandeln. Du ingår i en internationell affärsenhet och ges stora utvecklingsmöjligheter. Några av våra kunder idag är Stadium, Rusta, Byggmax och NetOnNet.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Jenny Tielman på tfn: 0768-565656 eller jenny.tielman@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, implementationskonsult, implementering, design, projektledare, projektledning, detaljhandel, konsult, Consultant.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 18 feb (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?