Ta nästa steg - bli en fullstack-utvecklare inom .NET

Ta nästa steg - bli en fullstack-utvecklare inom .NET

Vill du på ett år utbilda dig till en Fullstack-utvecklare inom .NET och samtidigt få erfarenhet utomlands? Centric erbjuder nu en internationell praktikplats!

Centric startar praktikplatsen Software Developer .NET i mars 2019. Som praktikant får du all den kunskap du behöver för att göra skillnad som en systemutvecklare.

Praktikplatsen äger rum på vårt kontor i Iaşi, Rumänien. Denna livliga universitetsstad kallas också Rumäniens Silicon Valley!

Arbetsuppgifter
Fördjupa dig inom bland annat .NET Core, Angular 5 / Typescript, MVC och Microsoft Azure Serverless-funktioner. Du kommer också att få lära dig allt om metoder så som Scrum och DevOps samt få möjlighet att utveckla dina konsultmässiga färdigheter. För att få praktisk erfarenhet kommer du att få jobba på skarpa projekt för våra kunder.

Din profil
 • God kommunikationsförmåga på engelska
 • Eftergymnasial utbildning
 • Grundläggande kunskaper inom .NET, MVC & Angular 5
 • Driven och målinriktad
Vi kan erbjuda dig
 • Yrkes- och teoriutbildning inklusive certifieringar
 • Betald träning med arbetsgaranti
 • Personlig vägledning av en lärare från Nederländerna
 • Bostad i Silicon Valley of Romania: Universitetsstaden Iaşi
 • Samarbete med entusiastiska och högutbildade kollegor
 • Fem returbiljetter (flyg)
 • Kollektiv rabatt på olika sjukförsäkringar
 • Pension på 7,5%
 • 26 semesterdagar
 • Efter avslutad praktik tillämpar du omedelbart din kunskap gentomot våra kunder i din hemregion i Sverige.
Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Ranj Barzanji på tfn: 0734-159 367 eller ranj.barzanji@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, .NET, fullstack, fullstack-utvecklare, systemutveckling, praktik, praktikplats, konsult, Consultant, developer, system developer, Iasi, Rumänien.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 18 feb (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?