Systemadministratör ServiceNow

Systemadministratör ServiceNow

Vi söker en systemadministratör till vår kunds avdelning inom IT och End User Services, där du kommer att få vara med och förvalta och utveckla kundens ServiceNow plattform.

Tjänsten är på heltid och arbetsplatsen är belägen i centrala Stockholm.

Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Placeringen är i gruppen "Service Operations" som är en del av "End User Services" inom kundens IT-organisation.

Rollen innebär att du kommer vara delaktig i den tekniska konfigurationen av plattformen, samt förvalta införda lösningar tillsammans med våra process- och applikationsägare.

I rollen som systemadministratör kommer du vara en del av ett team som du förväntas stödja i utvecklingen av hållbara lösningar. Du kommer ansvara för leverans av förvaltningsbara lösningar som ger en effektiv drift och som uppfyller verksamheten krav på stabilitet, tillgänglighet och prestanda.

Som systemadministratör kommer du att jobba med att driva förändrings- och förvaltningsaktiviteter inom plattformen. Din roll består av att vara med och förstå verksamhetens krav och förvalta befintliga produkter enligt 'Best Practices' från ServiceNow.

Du ges stor möjlighet att vara innovativ och vara med att bidra till kundens pågående förändringsresa.

Det finns goda möjligheter att växa inom organisationen om man har rätt attityd och visar prov på driv och engagemang.

Din profil
Du bör ha erfarenhet av SaaS-plattformsarkitektur liksom traditionell IT-infrastruktur. Vi förutsätter att du är strukturerad och van att driva och dokumentera arbete kring konfiguration- och anpassning i plattformen.

Vi använder ITIL som ramverk för processer och SAFe som ramverk för utveckling. Det är önskvärt att du har erfarenhet av de ramverken.

För oss är, förutom din tekniska kunskap, även din sociala kompetens väldigt viktig. Du är serviceinriktad, problemlösare som arbetar bra både självständigt och tillsammans med andra. För att trivas i rollen förutsätter vi att du även är ansvarstagande, engagerad och noggrann kollega. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har även en god förmåga att dokumentera på svenska och engelska.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av förvaltning av ServiceNow plattformen. Vi ser gärna att du är noggrann, ansvarsfull och gillar att samarbeta med våra intressenter och övriga i gruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ITIL-processerna och hur de bäst implementeras och underhålls i plattformen.
  • Erfarenhet inom processtödsystem inom ServiceNows förvaltning
  • Väl insatt i 'Best Practices' från ServiceNow
  • Kunna avhjälpa incidenter för plattformen och dess applikationer
  • Ansvar för service request för området
  • Hantering av foundation data för plattformen
  • Erfarenhet av att omvärldsbevaka och vidareutveckla området ServiceNow
Meriterande:
  • ITIL-certifiering
  • Erfarenhet av att jobba enligt det agila ramverket SAFe
Officiell ServiceNow-utbildning:
  • ServiceNow Foundation (Sys Admin)
  • ServiceNow ITSM Implementation Specialist
Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag. Tjänsten tillsätts så snart vi funnit rätt person.

Vi kan erbjuda dig
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor, får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder nämligen alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom många olika områden. Vi tycker att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Därför erbjuder vi alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS!
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Melli Mehmeti på tfn: 0734-159357 eller melli.mehmeti@centric.eu
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 2 jan 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?