Seniora nätverkstekniker

Seniora nätverkstekniker

Till vår kund söker vi nu flera seniora nätverkstekniker som ska arbeta tillsammans i ett nytt nätverksteam hos kund och leverantör.

För att lyckas i rollen som Nätverkstekniker har du minst 5 års erfarenhet inom trådlösa nät och högskoleutbildning inom området, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har ett stort intresse för datakommunikation i allmänhet och trådlösa nät i synnerhet. Du trivs med att ta ansvar för att hålla dig uppdaterad inom teknikområdet och ser det som en stor självklarhet att dela med dig av din kunskap och erfarenhet inom gruppen och att dokumentation är en naturlig del i detta arbete. Du har goda kunskaper inom routing, switching och trådlösa nät samt en god förmåga att bedriva en strukturerad felsökning inom dessa områden.

Arbetsuppgifter
Som Nätverkstekniker kommer du ansvara för kundens trådlösa nätverk. Du kommer ha i uppgift att driva projekt, förändring och förvaltning i kundens trådlösa nätverk. Du och ditt team kommer vara en viktig del av kundens tillväxtresa.

Din profil
Rollen kräver att du har tidigare arbetslivserfarenhet från en nätverksroll. Det är viktigt att du som person är kommunikativ och tycker om kundmötet. Du som person är noggrann, har helhetssyn, är ansvarskännande och är bra på att arbeta självständigt som i grupp. Du har ett geniunt intresse att leverera en overkligt bra kundupplevelse och en förståelse för hur din arbetsinsats kan bidra till detta.

Du har goda kunskaper inom följande:
  • Cisco Enterprise
  • Fortinet/Fortigate
  • Hantering av Cisco DNA center
  • Hantering av trådlösa nätverk/Cisco Cantalyst
  • Felsökning och felavhjälpning av trådlösa nätverk
  • Förvaltning och utveckling av kundens trådlösa nätplattform
  • Driftsättning av trådlösa nätverk
  • Driva projekt, förändring och förvaltning av kundens leverantörs nätverk
Meriterande:
  • Certifikat på CCNP nivå
  • Högskoleutbildning inom Nätverk/nätverksteknik
Vi kan erbjuda dig
Är du en serviceriktad person med ett tekniskt intresse och som är sugen på nya utmaningar i en spännande verksamhet? Då kan detta jobb som senior nätverkstekniker passa dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att fortsätta din karriär.

Vad vi kan erbjuda dig

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Emma Idman på tfn: 0734-159352 eller emma.idman@centric.eu

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Emma Idman på tfn: 0734-159352 eller emma.idman@centric.eu
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.