Projektkoordinator

Projektkoordinator

Till ett uppdrag hos en av våra kunder söker vi nu en projektkoordinator.

Tjänsten börjar som konsultuppdrag för att senare troligen gå över i anställning direkt hos vår kund.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer vara med att planera upp ett stort projekt för en IT-lösning på ca 900 platser i Sverige. I detta projekt kommer du stötta och arbeta nära projektledare och projektmedlemmar i administrativa frågor samt koordinera projektrelaterade aktiviteter för att uppnå projektets mål och resultat. Du kommer att ansvara för att hantera och lösa löpande administrativa frågor inom projektet som exempelvis hantering av dokumentation, uppföljning av aktiviteter, resursplanering, ekonomisk uppföljning, stödja vid mötesbokningar och liknande.

Du kommer även att ansvara för sammanhållandet och uppdaterandet av enhetens dokument som beskriver aktuell och framtida leveranskapacitet med hänsyn till tillgängliga resurser för införanden av nya MRC kontakt.

Du kommer att vara ansiktet utåt mot kund och representera företaget vid möten.

Din profil
Vi ser gärna att du tidigare har haft någon form av kund- och användaransvar samt är van att kommunicera med olika personer ur både teknik- och användarperspektiv.
 • Du har erfarenhet från någon form av ledning, är strukturerad och noggrann med bra prioriteringsförmåga
 • Du har ett skickligt tillvägagångssätt med att koordinera flera aktiviteter parallellt
 • Du är driven och kan lösa aktiviteter självständigt eller i grupp
 • Du kan tänka dig att vara spindeln i nätet och med ett positivt mindset ta i där det behövs för att upprätthålla en god ordning och struktur
Formella krav
 • Goda kunskaper i Excel och Powerpoint
 • God dokumentations- och prestationsförmåga
 • Goda kunskaper i svenska och engelska - i både tal och skrift
 • Administrationsvana
Meriterande
 • Socialt utåtriktad och förändringsbenägen
 • Kundansvar/Kundvana och/eller servicekunskap i form av kundkontakt
 • Teknisk kompetens och erfarenhet av Office365
 • Projektarbete
 • ITSM
 • Körkort B
Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Caroline Biverman på tfn: 0734-159380 eller caroline.biverman@centric.eu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?