Nyexaminerad från IT-gymnasiet

Nyexaminerad från IT-gymnasiet

Är du färdig med din IT-utbildning och är redo att ta ett kliv in i IT-branschen? Då vill jag gärna träffa dig. Du kanske tänker att du inte är kvalificerad för att ansöka eller är osäker på om du har tillräckligt med erfarenhet? Då har du helt fel, för det är precis dig vi söker. Det räcker att du studerat IT-inriktning på gymnasienivå samt haft en eller flera praktikperioder där du fått arbeta praktiskt med dina kunskaper från gymnasiet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med 1st line support eller som utrullningstekniker.

Som 1st line support tar du emot enklare ärenden via telefon; det kan exempelvis vara kontohantering i Active Directory eller felsökning i Windowsmiljö.

Som utrullningstekniker rullar du ut hårdvaran till kund och installerar den programvara som behövs.

Båda rollerna kräver att man är social och vågar ta egna initiativ.

Din profil
Det som är viktigt för oss är att du som person är driven, social och villig att lära dig. Egna initiativ är något som vi uppskattar. Även att du är punktlig och förstår vikten av att komma i tid till arbetet.
Tekniska kunskaper som vi gärna ser att du har:
  • Kunskaper inom Microsoft Windows operativsystem
  • Grundläggande kunskaper inom Active Directory
  • Kunna genomföra enklare felsökningar och installationer
Meriterande kunskaper
  • Arbetat eller haft praktik där du fått arbeta med Active Directory
  • Tidigare erfarenhet från kundtjänst eller kundservice
  • Byggt egna datorer eller har ett stort intresse på fritiden
  • Är familjens IT-stjärna hemma
Vi ser fram emot din ansökan och hoppas vi träffas snart på en intervju!

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

OBS!
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Emma Idman på tfn: 0734-159352 eller emma.idman@centric.eu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?