Nätverkstekniker

Nätverkstekniker

Arbetsuppgifter

Fokus i uppdraget kommer att ligga på att arbeta med installation, brandväggar, wireless, konfiguration, felsökning av switchar och routrar samt att sätta upp accesspunkter.

I rollen ingår arbete med nätdesign och implementation av kommunikationsutrustning. Du kommer att arbeta i både stora och små projekt med allt från löpande underhåll till att föreslå förbättringsåtgärder i kundens miljö.

Din profil
Krav

  • Erfarenhet av Cisco routing & switching
  • Erfarenhet av Fortigate

Meriterande
  • DNA Center
  • Cisco ISE
  • Cisco ASA
  • FortiAnalyzer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Julieth Escobar på tfn: 0734-159387 eller julieth.escobar@centric.eu

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 15 nov 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om du vill vara med och leverera kvalitativa tekniska tjänster till vår kund och jobba med teknik i framkant, så är detta Stockholmsuppdrag något för dig! Du kommer att få jobba med spännande produkter, lösningar och duktiga kollegor från hela världen. Vi söker dig som är nyfiken och vill lära dig mer och växa i din roll!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga vidare på sin karriär.

Uppdraget är på heltid och kommer att pågå tills vidare.