Nätverkstekniker till myndighet

Nätverkstekniker till myndighet

Till ett uppdrag hos en myndighet i Järfälla söker vi en erfaren nätverkstekniker. Du kommer att arbeta i en spännande och omväxlande miljö där ni tillsammans verkar för att skapa de produkter och tjänster som behövs för att skydda människor och vårt samhälle. Du kommer att vara med i en grupp som ansvarar för drift, installation, underhåll och förvaltning av företagets utvecklings- och produktionsmiljöer samt dess ingående komponenter som servrar, lagring, nät, databaser och klienter. Verksamheten präglas av systematisk drift och förvaltningsarbete samt teknikbevakning inom angränsande verksamhetsområden.

Tjänsten inleds som konsultuppdrag med ambitionen att gå över till kund.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I denna roll som nätverkstekniker kommer du att tillhöra ett team där ni gemensamt driver olika arbetsuppgifter inom olika områden. Ni kommer att ansvara för drift, utveckling och uppgraderingar av företagets system för att säkerställa att miljöerna följer de rekommenderade säkerhets- och funktionskraven som finns.

En del av uppdragen kommer bedrivas i projektform och i dessa kommer du ha möjlighet att sitta med som teknisk rådgivare och om intresset finns kan du även delvis sitta som projektledare.

Kvällsarbete kan förekomma i tjänsten för att utföra planerade serviceaktiviteter.

Din profil
Som person vill du ständigt lära dig mer och känner ett driv att bidra till verksamheten. Du har lätt för att växla mellan olika uppgifter, har en bra prioriteringsförmåga och uppskattar samarbete. Vidare tror vi att du är pedagogisk, lösningsorienterad och "service minded". Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning eller minst fem års erfarenhet inom nätverk, framförallt inom säkerhetsfunktioner, alternativt att du är mycket ivrig på att få utvecklas inom detta.

Då du kommer ha kollegor som sitter i andra delar av världen är det viktigt att du hanterar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Krav
  • Erfarenhet av att leverera nätverks- och IT-lösningar som en intern eller extern leverantör till flera kunder
  • Erfarenhet av Network design, Network security och Network operation
  • Certifiering och/eller erfarenhet av Cisco, Checkpoint, Fortinet, Citrix eller F5
  • Erfarenhet av scripting och automatisering
  • Kunna översätta säkerhetskrav som NIST och CMMC till andra tekniska lösningar
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av arbete enligt ITIL och ISO 27001
  • Dokumenterad erfarenhet av NSX, Ansible och CyberArk
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Elise Haglund på tfn: 0733-571793 eller elise.haglund@centric.eu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 11 sept 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.