Nätverkstekniker - direktrekrytering

Nätverkstekniker - direktrekrytering

Har du ett tekniskt intresse? Motiveras du av ett ge utmärkt service och göra det lilla extra för att underlätta andras vardag? Perfekt! Då är du den vi söker!

Vi söker en nätverkstekniker som kan växa till att ta huvudansvaret för nätverksinfrastruktur och arkitektur hos ett snabbväxande företag. Du har arbetat dedikerat med nätverksutrustning som Aruba och Cisco Nexus Switchar tidigare och är en kreativ nätverksspecialist som tycker det är spännande med en ständigt utvecklad och utvecklande arbetssituation.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta inom teamet infrastruktur & operations tillsammans med sysadmin-specialister och IT-tekniker. Här får du bidra på resan hos ett spännande bolag som främjar kompetensutveckling inom teknik samt har en utpräglad kamratskap. Detta är en fantastisk möjlighet med bra villkor och stora möjligheter att växa i ett snabbväxande IT-bolag.
Vill du få chansen att bli en i teamet?

Ditt arbete kommer främst bestå av:
 • Implementering av ny nätinfrastruktur
 • Hantera och felsöka nätverksutrustning som Cisco Nexus-switchar, Aruba-switchar och brandväggar.
 • Vidta korrigerande åtgärder, arbeta med lämpliga team i händelse av större incidenter
 • Uppgradering av firmware, planering, och samordning av ändringar med olika intressenter och leverantörer
 • Övervakning av nätverk, prestanda och utrustning
 • Dokumentation och rapportering
Din profil
För att lyckas i rollen som nätverkstekniker bör du ha:
 • Erfarenhet av brandväggskonfiguration och säkerhetskoncept
 • Erfarenhet av datacenter, WAN och LAN nätverksarkitektur
 • Praktisk erfarenhet av vanliga nätverksteknologier motsvarande CCNA
 • Behärskar engelska i både tal och skrift
Du har dokumenterad praktisk erfarenhet av åtminstone en av teknikerna nedan:
 • Cisco
 • HP/Aruba
 • Clavister
Meriterande kunskaper
 • Kunskap om annan IT-teknik
 • Nätverkscertifiering
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
Företaget är ett e-handelsföretag som har vuxit till att bli en av Europas största online-återförsäljare. Företaget är i en fantastisk tillväxtfas och växer redan nu 30 % årligen. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och har en online-närvaro på 16 europeiska marknader och en mycket varierad talangbas med över 400 anställda på 5 kontor i Sverige, Spanien och Polen. Bolaget har vuxit snabbt sedan starten 2008 och nådde 1,5 miljarder kronor i intäkter 2020 och en bas på över 1 100 000 aktiva kunder över hela Europa. Företaget har vunnit flera priser för att dom är ett av dom tre bästa e-handelsföretagen i Sverige. Du får bra villkor och har stora möjligheter att växa i ett snabbväxande företag.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Isabella Hornesjö på tfn: 0734-159392 eller isabella.hornesjo@centric.eu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?