Migreringskoordinator

Migreringskoordinator

Har du god teknisk förståelse, är strukturerad och trivs att arbeta i koordinerande roller? Är du kommunikativ och har tidigare erfarenhet av arbete som IT-koordinator eller likvärdig erfarenhet? Läs då vidare.

Till ett uppdrag hos en av våra kunder söker vi dig som vill arbeta som migreringskoordinator i ett dedikerat team som är under uppbyggnad. Möjligheterna är obegränsade och du får chansen att bidra med dina förmåga och nyfikenhet.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga vidare på sin karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer att få arbeta med ett dedikerat team som är under uppbyggnad, och där möjligheterna är obegränsade och där du får chansen att bidra med din förmåga och nyfikenhet. Du kommer få möjlighet att arbeta i ett av Sverige största operatörsnät, med spännande projekt och utmaningar. Du kommer kunna växa i rollen och vi premierar egna initiativ.

Ditt arbete kommer främst bestå av:
  • Ansvara för egna migreringar där du själv tar helhetsansvaret och håller ihop samarbetet med kund och tekniker. En del migreringar sker i projektform, där du är en viktig del i ett projektteam.
  • Ansvara för inköp och beställning och dokumentation av tjänster, samt koordinering av underleverantörer när vi effektiviserar vårt förhyrda accessnät till våra kunder.
Din profil
För att lyckas i rollen som migreringskoordinator bör du:
  • Ha erfarenhet av arbete som IT-koordinator eller likvärdig erfarenhet
  • Du bör vara van att själv ta ansvar för ditt arbete och ha en förmåga att arbeta lösningsfokuserat och flexibelt även under högt tempo
  • Behärskar engelska i både tal och skrift
  • Du är en lagspelare som känner dig bekväm och naturlig i en grupp
Arbetet innebär mycket kontakt med kunder, leverantörer och våra partners. Det är en utmanande roll som kräver god förståelse för teknik såväl som god förmåga till social samverkan.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Isabella Hornesjö på tfn: 0734-159392 eller isabella.hornesjo@centric.eu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 23 juli 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?