Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Södertälje söker vi nu en IT-tekniker som kommer att ha en avgörande roll för att säkerställa en effektiv användning av deras IT-tillgångar. Som en del av detta team kommer du att spela en nyckelroll för att uppdatera IT-enheter inom en snäv tidsram samt att motivera och påverka kollegor att uppnå teamets mål, samtidigt som man upprätthåller utmärkt kundfokus.
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
Uppdraget är på heltid och kommer att pågå tills vidare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med utmanande uppgifter i alla faser av utvecklandet av modern hårdvara - från idé till implementering av metoder och verktyg samt följa asset management-processer.

Du kommer att utföra konfiguration och installation av datorhenheter, skrivare och kringutrustning samt utföra IMAC-aktiviteter så som att få och skapa tillgångar, bygga enheter, distribuera enheter, samla in och flytta utrustning, återanvända och bortskaffa IT-utrustning.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har minst ett års erfarenhet och stort intresse av IT samt av att följa asset management-processer. Du är en PC-/IT-tekniker med grundläggande färdigheter i att ansluta enheter till nätverket, vanliga standarder som bluetooth, wifi, usb etc, konfigurationsinställningar och felsökning.

Krav
  • God kunskap och expertis inom en Microsoft Windows-miljö (helst inom en företagsdomänaffärsmodell)
  • Erfarenhet av att bygga och distribuera IT-enheter i en stor företagsmiljö. Med erfarenhet av att utföra distribution av datorer och uppdatera projekt
  • Erfarenhet av Active Directory
  • God kunskap om teknik för programvarudistrubition (SMS, SCCM osv)
  • Erfarenhet av Windows klienter samt Windows 10 operativsystem.
  • Kunskap om klient antivirusprogram i en företagsmiljö.
  • Kan uttrycka dig mycket väl i svenska och engelska - i både tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av ServiceNow
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Elise Haglund på tfn: 0733-571793 eller elise.haglund@centric.eu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 9 aug 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.