IT-tekniker 3rd line support

IT-tekniker 3rd line support

Till ett uppdrag hos vår kund i Sundbyberg söker vi en senior IT-tekniker med ett stort eget driv som tillsammans med fantastiska kollegor får möjligheten att jobba varierat med alla tänkbara tekniker och IT-miljöer. Som helhetsleverantör av IT- och driftlösningar har kunden ambitionen att skapa långsiktiga relationer där de bidrar med proaktivitet och affärsnytta för verksamheten. Kunden är certifierad enligt Great Place To Work sedan hösten 2020. Tjänsten inleds som konsultuppdrag med ambitionen att gå över till kund.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I denna roll får du ta emot och hantera ärenden med varierande svårighetsgrader inom bland annat konfiguration och felsökning av kunders IT-miljöer. Som senior tekniker kommer du också att agera mentor och bollplank mot kollegor och andra team inom Service Delivery.

Du kommer att ha ett tekniskt ansvar hos kunder och vara med i förändringsprojekt med tydlig koppling till kundnytta och behov samt komma med förbättringsförslag.

Tjänsten innefattar även beredskap under vissa tillfällen per år.

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning och har arbetat som driftansvarig tekniker i 3-5 år och har erfarenhet av mellanstora till stora IT-miljöer. Vi ser att du är van vid processorienterat arbete där du kan utveckla både processer, rutiner och arbetssätt samt kunna driva kundprojekt.

Som person är du service minded, självgående och strukturerad i ditt arbete. Du har en välutvecklad kommunikativ förmåga och delar gärna med dig av din kunskap till interna medarbetare och externa kunder. Du talar och skriver såval svenska och engelska obehindrat.

Kunskaps- och erfarenhetskrav
 • Office 365 och Active Directory
 • Drift av Windows server
 • Exchange
 • Publika molntjänster
 • Virtualisering
 • Linux
 • DNS och DHCP
Meriterande
 • ITIL
 • Powershell
 • Kunskaper inom nätverk och brandväggar
 • SQL
Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Elise Haglund på tfn: 0733-571793 eller elise.haglund@centric.eu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.