IT-tekniker 2nd line support

IT-tekniker 2nd line support

Till ett uppdrag hos en av våra kunder på Södermalm i Stockholm söker vi nu dig som har två års erfarenhet av supportarbete med inriktning på nätverk.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som tekniker inom 2nd line support kommer du arbeta med att lösa incidenter och problem som eskalerats från 1st line. Arbetet kräver mycket felsökning kring de mer komplexa problemen som är en stor del av arbetet. Du kommer arbeta nära verksamheten och ärenden löses både via telefon, remote och onsite. Ett jobb för dig som är redo att ta nästa steg!

Din profil
För att passa för rollen ser vi gärna att du har arbetat med IT-support i minst 2 år. Som person är du serviceinriktad, kommunikativ och duktig på att ha kontakt med många olika människor. Du är också självgående med ett stort eget driv och engagemang. Vidare så har du lätt för att samarbeta.

I övrigt lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och att du är serviceminded, prestigelös och drivs av problemlösning.

Krav
 • Minst 2 års erfarenhet av Linux / Mac / BSD och Windows - i en blandad nätverksmiljö
 • Microsoft Active Directory Administration
 • Azure
 • Windows 7/10
 • 1+ års ansvar för systemarkitektur
 • God kommunikativ förmåga
 • Serviceminded
 • Uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift
Meriterande
 • Körkort
 • Erfarenhet av ett eller flera ärendehanteringssystem
 • God kännedom och erfarenhet av ITIL
Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Isabella Hornesjö på tfn: 0734-159392 eller isabella.hornesjo@centric.eu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.