IT-specialist med inriktning VMware

IT-specialist med inriktning VMware

Till en av våra kunder i Kista söker vi nu en IT-specialist med fokus på VMware.

Brinner du för hyperkonvergerad infrastruktur och är redo för nästa steg? Här erbjuds du att arbeta i en driftorganisation som förespråkar fortbildning samt utveckling och där du får arbeta långsiktigt med kunder. Du kommer att hålla plattformen levande och anamma nyheter med stor nyfikenhet för att bidra till kunders digitala förflyttning och utveckling inom IT.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med driftinförande med leverans- och driftförvaltning genom felsökning, installation och uppgradering, övervakning samt förbättring. Du kommer att bidra till utveckling av våra tjänster på området, kravställning samt deltagande i implementations- och utvecklingsprojekt.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya möjligheter att lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor och dina kunder. AMS Operations består av en härlig mix med olika bakgrunder och kompetenser. Gemensamt för alla är att man då arbetar som ett lag för att ge kunder bästa support och stödja deras utveckling framåt, med Sveriges bästa kundnöjdhet som mål och här kommer du att bli en nyckelspelare.

Din profil
Du som söker tjänsten har 3 års erfarenhet av driftförvaltning i VMware.

Krav
  • VMware, VMware vSphere, vCenter, vRealize och vSAN
  • Nutanix
  • Dell EMC och HPE
Meriterande
  • Erfarenhet av Veeam, Nimble och NetApp
  • Erfarenhet av databaser t.ex. oracle, postgres och mysql
  • Erfarenhet inom programmering t.ex. powershell, ansible, python och bash
  • Aktuella certifieringar gällande Dell/EMC produkter tex Isilon, Unity eller hyperkonvergerande lösningar från HPE/Cisco.
Vi kan erbjuda dig
Företaget är en ledande leverantör av IT-infrastruktur i Norden och Baltikum, och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden. De finns på ett trettiotal orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr och stöttar sina kunder på den digitala resan. Med sina 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är de en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom sin breda och djupa expertis kan de hjälper sina kunder att utforma, implementera, driva och underhålla den IT-infrastruktur som kunden behöver och är beroende av.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Emma Idman på tfn: 0734-159352 eller emma.idman@centric.eu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 18 sept 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.