IT-specialist inom datacenter och nätverk

IT-specialist inom datacenter och nätverk

Till en av våra kunder i Kista söker vi nu en IT-specialist med fokus på datacenter och nätverk.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett team där ni tillsammans kommer att ansvara för kunders IT-miljö genom att svara på tekniska frågor, övervaka deras driftmiljö och system. Du kommer att delta i implementations- och utvecklingsprojekt för att bidra till kunders förbättring och utveckling inom IT.

Du kommer att ha en utvecklande roll med nya möjligheter att lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Din profil
Du som söker tjänsten har 3-5 års erfarenhet inom datacenter och har goda kunskaper inom storage server samt nätverk.

Krav
  • Netapp eller likvärdiga storagelösningar
  • Dell EMC och HPE hårdvara
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
  • Erfarenhet av Veeam
Meriterande
  • VMware vSphere, vCenter, vRealize och vSAN
  • Powershell, Python och Bash
  • Certificeringar gällande Dell/EMC produkter (Isilon, Unity eller hyperkonvergerande lösningar från HPE/Cisco)
Vi kan erbjuda dig
Företaget är en ledande leverantör av IT-infrastruktur i Norden och Baltikum, och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden. De finns på ett trettiotal orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr och stöttar sina kunder på den digitala resan. Med sina 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är de en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom sin breda och djupa expertis kan de hjälper sina kunder att utforma, implementera, driva och underhålla den IT-infrastruktur som kunden behöver och är beroende av.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Julieth Escobar på tfn: 0734-159387 eller julieth.escobar@centric.eu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 18 sept 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.