IT-drifttekniker till MTR Nordic

IT-drifttekniker till MTR Nordic

På uppdrag av MTR söker vi nu en drifttekniker till deras kontor i Stockholm.

Tjänsten är en direktrekrytering, så anställningen blir direkt hos MTR. I samband med rekryteringen kommer urvalstester att göras.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team på 5 medarbetare där ni tillsammans kommer att säkerställa att IT-leveransen och Infrastrukturen fortsätter att utvecklas. Arbetet kommer att vara med fokus på OnPrem och du kommer att rapportera till chefen för IT Operations. Du kommer att stötta verksamheten med IT-relaterade beslut samt ha en avgörande roll mot leverantörer bland annat genom att ansvara för datahall och servrar.

Tjänsten är på heltid. En del av arbetet kommer att vara remote.

Din profil
Vi tror att du har minst 4-5 års erfarenhet i en roll som IT-drifttekniker. Du brinner för att säkerställa att IT-infrastrukturen möter organisationens behov och utmaningar för alla verksamheter.

Som person är du van att arbeta med människor, du har en förmåga i kommunikation runt det tekniska språket och är van vid att arbeta självständigt. Du kan driva egna frågor och är inte rädd för att fatta egna beslut i arbetet.

För att lyckas i rollen som IT-drifttekniker ser vi att du har:
  • Erfarenhet av Azure
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Övergripande kunskap inom Microsoftplattformen (Windows klient & server, AD, Azure, M365 etc.)
  • Analytisk och lösningsorienterad samt vill arbeta proaktivt
Vi kan erbjuda dig
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.

Som anställd hos MTR får du en rad förmåner som SL-kort med resor i hela Stockholms län, Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning, friskvårdsbidrag m.m.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Julieth Escobar på tfn: 0734-159387 eller julieth.escobar@centric.eu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 6 aug 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.