Till ett uppdrag hos en av våra kunder söker vi nu dig som är intresserad av moderna projektmetoder och utvecklingsmodeller och har minst 4 års erfarenhet som projektledare.

Tjänsten börjar som konsultuppdrag via Centric. Tanken är att anställningen senare ska ska gå över till kunden.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som projektledare leder du både stora och små projekt från start till slut. Du är lyhörd för kundens krav och mål och du driver dina projekt effektivt och framgångsrikt hela vägen i mål. Du har en viktig roll i vår kundrelation och kommer att jobba nära våra kunder, interna team och säljare för att säkerställa projektleveransen.

Ett typiskt projekt kan vara att migrera en kund till vår driftsmiljö, vilket innebär installationer, kundkontakt, kontakt med 3-dje partsleverantör med mera. I rollen har du ansvar för att göra prioriteringar utifrån projektets förutsättningar och att säkerställa att projektplanen och budgeten följs.

Din profil
Som person är du positiv, engagerad, utåtriktad och kommunikativ. Du behöver både kunna tala med och förstå tekniker, styrgrupper och kunder. Du drivs av utmaningar som ställer krav på din erfarenhet och kreativa förmåga. Det bästa du vet är att motivera dina kolleger i en föränderlig miljö där du snabbt får sätta dig in i kundens behov.

För att lyckas i rollen som projektledare ser vi att du har:
  • Minst 4 års erfarenhet som projektledare inom IT-branschen
  • Övergripande kunskap inom nätverk (LAN, WIFI, WAN etc.)
  • Övergripande kunskap inom Microsofts produkter (Windows klient & server, AD, Exchange, Azure, M365 etc.)
  • Erfarenhet av projektledning inom hosting och/eller outsourcing
  • Relevant utbildning inom IT/projektledning
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Då du kommer att ha en roll som innebär mycket ansvar och stort inflytande, lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Emma Idman på tfn: 0734-159352 eller emma.idman@centric.eu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 26 sept 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.