Erfaren systemutvecklare

Erfaren systemutvecklare

Till vår kund i Hammarby Sjöstad söker vi flera systemutvecklare. Kunden verkar inom säkerhetsbranschen med uppdrag inom system- och produktutveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta både inhouse med kundens egen produkt samt på uppdrag av deras kunder. Oavsett inriktning arbetar ni i interna team och en större del av arbetet kommer att utföras i Python, C eller C++.

Långsiktigt kan rollen formas mot en specialistroll om så önskas alternativt mot en kombinerad utvecklar- och Scrum master-roll.

Din profil
För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet av backendutveckling, främst C, C++ och Python. Du skriver lättläst, lättgranskad och korrekt kod. Som person ser vi gärna att du är fokuserad och självgående samt trivs med att arbeta i team mot gemensamma mål.

Krav
  • Civilingenjörsutbildning eller motsvarande
  • Minst fem års erfarenhet av backendutveckling
  • Tala och skriva både svenska och engelska obehindrat
Meriterande
  • Erfarenhet av Scrum
  • Körkort
Vi kan erbjuda dig
Kunden utvecklar produkter och system där det i första hand handlar om kvalitet. De har fokus på säker utveckling, krypto samt IT-säkerhet och strävar alltid efter att ligga i framkant med deras lösningar. De arbetar tills de nått önskat resultat och har förtroende för lösningen. Varje medarbetare spelar en viktig roll och det gör att de anstränger sig lite extra för att du som medarbetare ska trivas, utmanas och utvecklas! De tror på styrkan i att arbeta tillsammans mot gemensamma mål och på utveckling med glädje.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Elise Haglund på tfn: 0733-571793 eller elise.haglund@centric.eu.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 11 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.