Fondadministratör till växande systemlösningsleverantören Centevo AB

Fondadministratör till växande systemlösningsleverantören Centevo AB

Är du redo att ta klivet in i en växande och spännande organisation med systemlösningar inom kapitalförvaltning?
Har du erfarenhet av fondadministration och är en driven, strukturerad och glad kollega? Då kanske du är fondadministratören vi söker!

Arbetsbeskrivning
Centevo AB erbjuder en komplett outsourcingtjänst för de administrativa processerna inom kapitalförvaltning till bland annat olika fondbolag. Bolaget står inför en spännande expanderingsfas och behöver därför stärka upp sitt team inom fondadministrationen inom avdelningen Business Operations, som idag består av fem personer. I rollen som fondadministratör kommer du att arbeta med bland annat NAV-sättning, notaregistrering, settlementhantering, avstämningar, portföljvärderingar och rapporteringar. En viktig del i detta är även att supporta kunderna via telefon och mail.

Kvalifikationer och egenskaper
  • 2-3 års arbetserfarenhet inom fondadministration
  • Hög samarbetsförmåga
  • Välstrukturerad, initiativrik och prestigelös
  • Öppen för feedback och bidrar till ett öppnare klimat
  • Hög servicegrad
  • Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
  • Gärna erfarenhet av portföljsystemet Cairo, men inget krav
Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Centevo AB med Amendo och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Therese Simons, Therese.simons@amendo.se. Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online på www.amendo.se. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan samt cv snarast.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Amendo Bemanning & Rekrytering
Sista ansökningsdag 23 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centevo är en del av Oslo Børs VPS Group. Centevo har idag över 50 kunder i Norden och har levererat digitala tjänster till kunder inom finansmarknaden sedan 1991.
Inom koncernen finns Börser, digitala tjänster för kapitalförvaltning, nätverk för handel och distribution. Marknadsdata, priser från börser eller specialiserad webbyrå för att bygga webbsidor och komponenter för webb, allt under ett tak.
I bolaget arbetar idag ca 40 personer varav 22 personer i fina lokaler i centrala Stockholm. Centevo gillar långa förhållanden och har en närmast obefintlig personalomsättning. Bolaget värderar långa relationer med sina medarbetare och kunder. Centevo som arbetsgivare gillar att se medarbetare växa och utvecklas. Att alla trivs och utvecklas är en förutsättning för en organisation som ständigt är på väg framåt!