Redovisningsekonom sökes till Centera Outsourcing

Redovisningsekonom sökes till Centera Outsourcing

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven ekonom som är i början av din karriär eller letar du efter nya utvecklingsmöjligheter? Då kan vi ha rollen för dig.

I rollen som Junior Redovisningsekonom kommer du arbeta med leverantör- och kundreskontra, löpande bokföring, fakturering, kontoavstämningar, löner, saldorapportering samt vara behjälplig vid månads-, kvartals- och årsbokslut om behov finns. Kunderna är inom många olika branscher, vilket gör ditt arbete omväxlande och socialt.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av Centera.

Din profil

Vi söker dig som har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom eller redovisningsassistent. Du är självgående i leverantör- och kundreskontra arbete, löpande bokföring, fakturering och kontoavstämningar. Meriterande med erfarenhet från byrå, men inget krav.

För att trivas i denna roll bör du vara initiativtagande, noggrann, lösningsfokuserad, ansvarstagande och kommunikativ. Vidare ser vi gärna att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, konsult, ekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 nov (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centera Outsourcing startades 2002 med en vilja att bli det självklara valet både för kunder och personal. Vi älskar ekonomi. Och vi kan ekonomi. Det är därför vi finns där för er som kunder. Centera erbjuder ekonomitjänster av högsta kvalitét - oavsett om det gäller löpande redovisning, löner eller inkomstdeklarationer.
Våra redovisningskonsulter arbetar enligt REKO vilket innebär att du som kund i trygghet kan överlämna hela eller delar av ekonomiprocessen. Centera betyder "att ha känsla" och visionen för oss är att vara förstahandsvalet för både kunder och personal. Det uppnår vi genom kommunikation, kunskap och drivkraften att vara bäst!