Elektriker

Elektriker

TJÄNSTEN
Uppdragen är mot bygg- och fastighetsbolag, mindre/mellan entreprenader och service. Hos oss kommer du snabbt kunna bli en i gänget och bidra starkt till den fortsatt goda utvecklingen på Cejbe. Du kommer att ha viss kundkontakt och det är viktigt att du har ett driv att utvecklas som elektriker.

Vi erbjuder dig en trevlig och trygg arbetsmiljö i ett expansivt bolag i Stockholm, där trivsel hos personalen prioriteras högt.

KOMPETENS ERFARENHET
Kandidaterna Vi söker har minst ett par års erfarenhet inom yrket. Du sätter stort värde att leverera kvalitet och uppnå kundnöjdhet. Som person är du serviceinriktad, har lätt att samarbeta och är positiv.

Svenska, tal och skrift.

Tjänsten tillsättas så snart som möjligt och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0708113053
Email Mejla Jesper Eriksson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cejbe är ett litet familjeföretag, med förbindelse till ett sedan 20 år tillbaka etablerat byggbolag som vi dagligen samarbetar med. Vi består idag av 6 elektriker och behöver inom kort rekrytera 3 till.

Med våra höga ambitioner på service, personligt engagemang och trivsel hos personalen stävar vi efter att alltid vara det självklara valet för såväl kunder som medarbetare.