Junior assistent inom kontorsservice och administration

Junior assistent inom kontorsservice och administration

Har du ett driv och en vilja att alltid ligga steget före? Kul, då kan du vara den vi söker! Vi söker just nu efter en junior assistent inom vårt vaktmästeri. Cederquist är en av de ledande affärsjuridiska byråerna i Stockholm, vi är 150 anställda varav 50 personer jobbar i vår affärsstödsfunktion.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
I rollen som junior assistent inom vårt vaktmästeri kommer du att arbeta med att assistera och stötta verksamheten med diverse uppgifter. Du kommer att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter inom vaktmästeriet. Dina arbetsuppgifter innehåller bland annat följande:
  • Dagligen se över alla förråd. Fyll på med papper, samt se till att samtliga maskiner fungerar
  • Ansvara för kontorsförråden
  • Serva kopiatorer, skrivare samt diverse hushållsmaskiner
  • Underhåll av lokalen och inventarier
  • Ta emot och fördela leveranser
  • Inventeringar och beställningar
  • Iordningställande av nya arbetsplatser
  • Omflyttningar/montering av möbler
  • Behjälplig vid packning och organisation runt arbetsmarknadsdagar och mässmaterial
Vem är du?
Vi söker dig som är klar med din gymnasieutbildning och har något års erfarenhet alternativt är på väg att bli klar med din gymnasieutbildning och vill ta ett sabbatsår. Du har goda betyg och ambitionen att studera vidare. Som person är du serviceinriktad, noggrann, flexibel och drar dig inte för att ta i. Du trivs med att arbeta proaktivt och ser vad som behöver göras samt har ett stort engagemang för dina uppgifter. Vi tror att du har goda kunskaper i MS Office-paketet, att du är flytande i engelska, att du är händig och har ett öga för detaljer.

Vad erbjuder vi dig?
Du erbjuds en spännande roll hos en modern advokatbyrå som sitter i vackra lokaler mitt i centrala Stockholm. Tjänsten är tidsbegränsad om ett år, med start sommaren 2018. Under tiden hos oss kommer du att få delta i roliga aktiviteter och vistas på en arbetsplats med högt tempo.

Är du vår framtida kollega?
Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan, innehållandes cv, betyg och personligt brev så snart som möjligt.

Har du frågor kontakta HR-Specialist Angelica Ljung, +46 73 960 66 89 eller angelica.ljung@cederquist.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 juli (31 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cederquist är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer, rankade topp tre inom alla våra verksamhetsområden. Vi bedriver vår verksamhet i ljusa lokaler placerade centralt i Stockholm och är idag 145 medarbetare som tillsammans springer mot ett gemensamt mål. Att inte bara vara Sveriges häftigaste och skönaste byrå, utan även den bästa. Cederquist drivs som ett true-partnership och har under sin utveckling låtit sig inspireras av företag som Google och Apple för att hitta nya vägar att vandra i en traditionellt sett konservativ bransch.